Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte
    met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail
Offerte aanvragen
offerte binnen 1 werkdag

Top 3 beste vertaal-apps

Gepost op: in de categorie: Vertalen

Deze blog heeft een update! Lees de blog Top 3 beste vertaal apps 2014.

Bezit jij een smartphone en ben jij op zoek naar de beste gratis vertaal-apps die op dit moment verkrijgbaar zijn? Vertaalbureau Perfect heeft voor u een top 3 geselecteerd.

1. Google Vertalen *****

Google Vertalen is een product gemaakt door Google.com, de internetgigant uit Amerika. Met Google Vertalen kunt u een tekst vertalen in meer dan 60 talen (64). De vertaal-app van Google kan kwalitatief als beste worden beschouwd.

Naast tekstuele vertalingen kunt u voor 17 talen ook tekst inspreken in plaats van te typen. Vertalingen beluisteren kan voor 24 talen.

Een andere feature van Google Vertalen is dat u favoriete vertalingen een ster kunt geven zodat u tot deze vertalingen ook offline snel toegang heeft. Naast enkel de favoriete vertalingen kunt u uw gehele vertaalgeschiedenis zowel on- als offline bekijken.

Een ander pluspunt van Google Vertalen is dat het de vertaling van talen met een niet-Latijns alfabet fonetisch kan laten spellen in het Latijnse alfabet.

2. myLanguage Free Translator ****

myLanguage Free Translator is enkel verkrijgbaar voor iOS smartphone-bezitters. De app stelt de gebruiker in staat van en naar 59 verschillende talen te vertalen. Het ziet er grafisch niet erg indrukwekkend uit. De kracht van de app zit hem in de kwaliteit van de vertalingen en de gebruiksvriendelijkheid. Het grote pluspunt van myLanguage Free Translator is dat je de vertaalde tekst vanuit de app gemakkelijk kunt e-mailen.

Volgens de ontwikkelaars wordt de app constant geüpdatet en wordt de kwaliteit dus ook constant beter.

3. Talk to me Classic ****

Talk to me Classic is een app voor zowel de besturingssystemen android als iOS. De belangrijkste feature van Talk to me Classic is de spraakherkenning (ontwikkeld door Google). Daarnaast kan de app, net als Google Vertalen, de vertaling hardop laten uitspreken.

De vertaling kun je via je app per SMS en/of e-mail versturen. Let wel: Deze app is momenteel enkel geschikt voor Android 2.2 en hoger.

Speciaal!*

Ben je altijd al benieuwd geweest hoe onze harige vrienden over ons denken? Download dan de Dog Translator of Cat Translator voor je iOS toestel. Met deze apps kun je het gemiauw en geblaf van je huisdieren vertalen naar de door jouw gewenste taal.

Al met al is er genoeg keuze wat betreft vertaal-apps. Mocht je een andere app kennen waarvan jij vindt dat die zeker in de top 3 thuishoort… Laat het ons weten.