Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!
  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte
    met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail
Offerte aanvragen
offerte binnen 1 werkdag

Klanten beoordelingen

Wilt u een overzicht van klanten waarvoor wij naar volle tevredenheid vertalingen hebben uitgevoerd? Bekijk dan onze referenties! Wilt u meer klanten-ervaringen lezen? Bekijk dan onze beoordelingspagina bij The Feedback Company, een externe en onafhankelijke partij voor het beoordelen van zakelijke dienstverlening.

Door jarenlange ervaring in de vertaalbranche hebben wij inmiddels voor vele opdrachtgevers verscheidene vertalingen uitgevoerd. Door ons te specialiseren in diverse vakgebieden zijn wij in staat vertaalopdrachten uit te voeren in meer dan 30 verschillende talen uiteenlopend van medische bijsluiters en complexe juridische teksten tot technische handleidingen en wervende marketingteksten.

In de lijst hieronder kunt u lezen hoe klanten over ons denken en wat hun ervaringen zijn bij het afnemen van onze vertaaldiensten.

 

Het traject vanaf aanvraag van de offerte tot de afhandeling van de vertaling verloopt erg vlot en helder waardoor er geen vertraging ontstaat. Het is daarnaast prettig om te weten op welke dag de vertaling wordt opgeleverd en dat deze dan ook conform afspraak gereed is.

Bianca de Witte Afternote B.V.

Ik werd snel en vriendelijk geholpen, en de vertaling was er erg snel, zoals ik hoopte.

Ineke Beemsterboer Conservatorium Amsterdam

Perfect levertijd, goede kwaliteit vertalingen en een duidelijke orderbegeleiding!

Tim Timmermans SPEZ - Specialized Media Products

De dienstverlening is duidelijk en goed, ik kreeg binnen korte tijd een reactie en offerte op mijn aanvraag. Ik had een zeer spoedeisende vertaling en deze werd direct opgepakt en zelfs nog voor de afgesproken tijd ingeleverd. De kwaliteit was uitstekend en ik ben dus zeer tevreden!

Sonja van Maanen Hekkelman Advocaten N.V.