Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is genomineerd voor:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte
    met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail
Offerte aanvragen
offerte binnen 1 werkdag

Klanten beoordelingen

Wilt u een overzicht van klanten waarvoor wij naar volle tevredenheid vertalingen hebben uitgevoerd? Bekijk dan onze referenties! Wilt u meer klanten-ervaringen lezen? Bekijk dan onze beoordelingspagina bij The Feedback Company, een externe en onafhankelijke partij voor het beoordelen van zakelijke dienstverlening.

Door jarenlange ervaring in de vertaalbranche hebben wij inmiddels voor vele opdrachtgevers verscheidene vertalingen uitgevoerd. Door ons te specialiseren in diverse vakgebieden zijn wij in staat vertaalopdrachten uit te voeren in meer dan 30 verschillende talen uiteenlopend van medische bijsluiters en complexe juridische teksten tot technische handleidingen en wervende marketingteksten.

In de lijst hieronder kunt u lezen hoe klanten over ons denken en wat hun ervaringen zijn bij het afnemen van onze vertaaldiensten.

 

Een echt professionele bedrijf…snelheid en kwaliteit TOP!

Slavica Jankovic SMB Company

vertaling was vroeger klaar dan afgesproken, super voor ons

Peter Quintelier Stone express

Snelle reactie op mijn aanvraag, snelle reactie na bestelling, goede kwaliteit van de vertaling. Ondanks dat Zitron zich binnen een specialistisch gebied begeeft en de verwachting van mijn kant was dat ik nog wel het een of ander woord zou moeten corrigeren was de vertaling "Perfect". Kostennivo is goed.

Bertie Weegerink Zitron Nederland B.V.

Het contact met Kevin is persoonlijk, vriendschappelijk en professioneel. Belofte wordt altijd nagekomen. Er wordt goed geluisterd en dus goed begrepen.

Chris Visser OpaEurope

Het traject vanaf aanvraag van de offerte tot de afhandeling van de vertaling verloopt erg vlot en helder waardoor er geen vertraging ontstaat. Het is daarnaast prettig om te weten op welke dag de vertaling wordt opgeleverd en dat deze dan ook conform afspraak gereed is.

Bianca de Witte Afternote B.V.