Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!
  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte
    met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail
Offerte aanvragen
offerte binnen 1 werkdag

Klanten beoordelingen

Door jarenlange ervaring in de vertaalbranche hebben wij inmiddels voor vele opdrachtgevers verscheidene vertalingen uitgevoerd. Door ons te specialiseren in diverse vakgebieden zijn wij in staat vertaalopdrachten uit te voeren in meer dan 30 verschillende talen uiteenlopend van medische bijsluiters en complexe juridische teksten tot technische handleidingen en wervende marketingteksten.

In het overzicht hieronder kunt u lezen hoe klanten over ons denken en wat hun ervaringen zijn bij het afnemen van onze vertaaldiensten.

Wilt u een overzicht van klanten waarvoor wij naar volle tevredenheid vertalingen hebben uitgevoerd? Bekijk dan onze referenties! Wilt u meer klanten-ervaringen lezen? Bekijk dan onze beoordelingspagina bij The Feedback Company, een externe en onafhankelijke partij voor het beoordelen van zakelijke dienstverlening.

Zoals ik al zei: voor het eerst nodig gehad en reactiesnelheid en vriendelijkheid vind ik zeer prettig. Daarnaast boezemde mij de vraagstelling en benadering direct vertrouwen in, mede ook door een heldere en open website. Keurig hoor.

Co van Meulenbroek
Ervaring Kunstgrasnet.nl

We hebben niet bij andere concullega‘s prijzen aangevraagd, want goed is goed!

Sander Brouwer Kunstgrasnet.nl
Ervaring van Margreet

Een enorm pluspunt is de grote snelheid waarmee jullie werken. Wij kunnen teksten pas op het laatste moment leveren… En toch lukt het jullie om de teksten op tijd vertaald te hebben!

Margreet Huis in ‘t Veld Concordia
van Diggele muziek & tekst

De ervaringen zijn perfect, mag ik wel zeggen. De vertalingen zijn goed, ze komen snel en de hele contactfase is heel snel en efficiënt… Het wordt heel snel volgens standaardprocedures geregeld.

Gejus van Diggele Van Diggele Tekst en Muziek
AAme Accountants

De prijskwaliteit-verhouding van Vertaalbureau Perfect is heel erg goed. We hebben diverse offertes aangevraagd en daarbij kwam Vertaalbureau Perfect als beste uit de bus.

Andre Tjin-Asjoe AAme Accountants & Belastingadviseurs
Liesbeth Rigter

Vertaalbureau Perfect werkt op een efficiënte wijze. Bij ingewikkelde onderdelen werd af en toe met ons overlegd, wat ook als prettig ervaren werd.

Liesbeth Rigter MoneYou