Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte
    met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail
Offerte aanvragen
offerte binnen 1 werkdag

Onze slimme werkwijze

Onze vertalers en projectmanagers bepalen ons succes en zij leveren dan ook de meeste toegevoegde waarde. Wij automatiseren zoveel mogelijk het logistieke proces voor een vertaling en er worden vertaalgeheugens ingezet voor consistente vertalingen.

Geautomatiseerd projectmanagement

Bij veel vertaalbureaus wordt alle communicatie met vertalers en klanten nog per e-mail gedaan. Het projectmanagement-systeem van Vertaalbureau Perfect genereert automatisch tijdrovende e-mails. Dit bespaart veel tijd waardoor onze projectmanagers meer tijd overhouden voor specifieke vragen van klanten en vertalers. Daarnaast blijft alle belangrijke informatie overzichtelijk.

Slim inplannen

Het door ons ontwikkelde projectmanagement-systeem is in staat om een vertaalopdracht te plaatsen in de daluren van de meest geschikte vertaler. Hierdoor kunnen onze vertalers continu blijven vertalen waardoor de kosten gedrukt worden.

Toepassing van vertaalgeheugens

Vertaalgeheugens ondersteunen onze vertalers bij het vertalen. Vooral bij vertalingen met veel terugkerende termen of gelijke zinnen kan een vertaalgeheugen tijdwinst opleveren en wordt de tekst consistenter vertaald. Dit is bijvoorbeeld van toepassing wanneer een bijna identieke handleiding vertaald moet worden. Een vertaalgeheugen slaat automatisch de vertaalde tekst op in een database. Wanneer een eerder vertaald woord of zinsdeel vertaald moet worden, suggereert het vertaalgeheugen de eerder vertaalde tekst.