Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag

Portugees vertaalbureau

Als u regelmatig zaken doet op de Portugese of Braziliaanse markt of u communiceert regelmatig met Portugees sprekende doelgroepen, zult u vaak teksten van en naar het Portugees moeten vertalen. Voor Portugese vertalingen kan een Portugees vertaalbureau uitkomst bieden.

Portugese taal en Brazilië

Portugees wordt door zo een 230 miljoen mensen wereldwijd gesproken, waarvan ongeveer 210 miljoen native speakers zijn. Portugees is een officiële taal in de Europese unie en wordt gesproken in de landen die samen de Gemeenschap van Portugees-sprekende landen vormen. Brazilië is een van die landen waar Portugees wordt gesproken, maar het Portugees in Brazilië wijkt af van het Portugees dat gesproken wordt in andere landen. De Braziliaanse variant op Portugees wordt Braziliaans-Portugees genoemd en het Portugees dat in Portugal gesproken wordt is voor Brazilianen moeilijk te verstaan. De spelling van de Portugese taal wordt in alle Portugees sprekende landen hetzelfde toegepast, hoewel, het schijnt in Portugal zelf weer niet volledig te worden toegepast.

Portugese vertalingen

Portugees en Braziliaans(-Portugees) zijn dus twee verschillende talen en als Portugees vertaalbureau kunnen wij u voorzien van zowel Portugese als Braziliaans-Portugese vertalingen. Vertaalbureau Perfect laat vertalingen uitsluitend uitvoeren door ervaren vertalers welke hoogopgeleid zijn in de Portugese taal en cultuur. U kunt bij ons terecht voor al uw Portugese vertalingen, van een simpel document tot een ingewikkelde technische vertaling.

Kies voor een Portugees vertaalbureau

Vertaalbureau Perfect is als één van de weinige vertaalbureaus in Nederland zowel ISO als NEN gecertificeerd. Dit betekent dat alle vertalingen nauwkeurig worden gecontroleerd door ervaren revisors en voldoen aan strenge kwaliteitseisen conform de ISO en NEN kwaliteitsrichtlijnen. U bent bij ons verzekerd van kwalitatief hoogwaardige vertalingen en van vertalingen met gevoel voor de Portugese cultuur. Portugese vertalingen binnen alle branches en vakgebieden die de doelgroep raken en hun doel bereiken.

U zoekt een Portugees vertaalbureau? Zoek niet verder en vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag
Maak kennis met ons
of vraag een proefvertaling aan