Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag

Russisch vertaalbureau

Rusland is booming business! Als Russisch vertaalbureau hebben wij het dan ook zeer druk. Rusland behoort momenteel tot de top vijf meest opkomende economieën van de wereld. Het is daarom ook geen wonder dat veel Nederlandse bedrijven ervoor kiezen om te gaan samenwerken met het enorme Oost-Europese land. Rusland, officieel de Russische Federatie, is een land dat gedeeltelijk gelegen is in Europa en gedeeltelijk in Azië.

Bij ons Russisch vertaalbureau kunt u terecht voor het vertalen van uw Nederlandse teksten naar het Russisch en vice versa. De Russische taal behoort samen met het Oekrains en het Wit-Russisch tot de familie van Slavische talen en maakt gebruik van een variant van het cyrillische alfabet. Het is een omvangrijke taal die behalve in Rusland ook wordt gesproken in delen van Estland, Letland, Litouwen, Moldavië, Oekraïne en Georgië. In tegenstelling tot de 26 letters die het Nederlands alfabet telt bestaat die van de Russen uit 33 verschillende letters.

Onze Russische vertalers

Vertaalbureau Perfect werkt uitsluitend samen met native speakers. Dit heeft als groot voordeel dat onze Russische vertalers bekend zijn met de cultuurverschillen tussen Nederland en Rusland waardoor de hoogwaardige kwaliteit die ons vertaalbureau levert ten alle tijden gewaarborgd blijft. Tevens houden onze Russische vertalers rekening met de boodschap van een tekst, zodat uw vertaling in het Russisch geen onbedoelde betekenis krijgt.

De juiste kwaliteit

Zoals gezegd werkt ons vertaalbureau met zogeheten native-speakers. Om de kwaliteit van onze Russische vertalingen verder te waarborgen zijn wij als één van de weinige vertaalbureaus in Nederland zowel ISO9001:2008 als NEN-EN-15038 gecertificeerd. Door strenge kwaliteitsnormen van deze certificering consequent te volgen kunnen wij u hoge kwaliteitsvertalingen bieden van en naar het Russisch.

U zoekt een Russisch vertaalbureau? Zoek niet verder en vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag
Maak kennis met ons
of vraag een proefvertaling aan