Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag

Turks vertaalbureau

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw vertalingen van en naar het Turks? Als Turks vertaalbureau kunnen wij u verder helpen. Wij hebben ervaren en professionele Turkse vertalers in dienst die op de hoogte zijn van de cultuur en tradities in Turkije.

Turkije, officieel de Republiek Turkije, is een transcontinentale staat, die zowel in Azië als in Europa ligt. Het Turks is de enige officiële taal in Turkije en wordt door zo een 90% van de bevolking gesproken. Het huidige Turks heeft vele woorden overgenomen uit de Franse, Perzische en Arabische talen en zelfs tot aan de westgrens van China wordt nog een Turkse taal gesproken.

Turkse taal

Het Turks is een taal die door veel groepen mensen wordt gesproken. De taal kent veel verschillende deeltalen, echter komen deze wel dusdanig overeen dat de groepen elkaar wel kunnen verstaan en begrijpen. Het Turks gebruikt een enigszins aangepast Latijns alfabet. Dit houdt onder andere in dat de letters x, q en w niet in het alfabet voorkomen en zijn er extra letters toegevoegd, zoals ç, ğ, ı, ö, ş en ü.

Turkse vertalingen met de juiste toon

De vertalers van ons Turks vertaalbureau vertalen naar hun moedertaal. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de juiste grammatica en zinsopbouw wordt gebruikt. Onze vertalers zorgen er niet alleen voor dat de tekst inhoudelijk goed vertaald wordt, maar ook dat de tekst plezierig is om te lezen. Bovendien zijn onze Turkse vertalers op de hoogte van de cultuur (ze zijn er immers geboren en getogen) en houden bij het vertalen altijd rekening met de verschillen tussen Nederland en Turkije.

U zoekt een Turks vertaalbureau? Zoek niet verder en vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag
Maak kennis met ons
of vraag een proefvertaling aan