Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte
    met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail
Offerte aanvragen
offerte binnen 1 werkdag

Handleiding vertalen

Vertaalbureau Perfect vertaalt regelmatig handleidingen vanuit en naar het Engels, Frans, Duits, Spaans en andere gangbare talen. Voor het vertalen van een handleiding is in veel gevallen specialistische kennis nodig. Daarnaast dient men er rekening mee te houden dat er bij het vertalen van handleidingen veel terugkerende woorden of zinsdelen voorkomen. Het is erg belangrijk dat voor deze termen steeds dezelfde handleiding vertaling wordt gebruikt.

Onze technische vertalers

Bij het vertalen van een handleiding is het belangrijk dat men rekening houdt met het doel van de tekst; namelijk het geven van een goede instructie. Onze technische vertalers hebben veel ervaring in het vertalen van technische documenten zoals handleidingen en manuals. Onze technische vertalers besteden daarom veel aandacht aan duidelijke formuleringen.

Handleiding vertalen met korting?

Omdat het in handleidingen regelmatig voorkomt dat bepaalde zinnen terugkomen, kunnen wij in veel gevallen interessante kortingen geven. Een zin hoeft één keer vertaald te worden, en dus ook slechts één keer betaald te worden. Het vertalen van technische handleidingen is echter vaak zeer nauwkeurig werk: teksten die op het eerste oog veel op elkaar lijken, bevatten vaak toch essentiële verschillen. Graag overleggen wij daarom met u op basis van uw specifieke tekst welke korting er mogelijk is.

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag
Maak kennis met ons
of vraag een proefvertaling aan