Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!
  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte
    met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail
Offerte aanvragen
offerte binnen 1 werkdag

Algemene voorwaarden vertalen

Wanneer u overeenkomsten sluit in het buitenland, is het belangrijk om uw algemene voorwaarden te laten vertalen. Alleen op deze manier kunnen uw klanten volledig op de hoogte zijn van uw voorwaarden en is een overeenkomst rechtsgeldig. Algemene voorwaarden vertalen brengt echter wel de nodig zorg met zich mee.

Kwaliteit staat voorop!

Het is vanzelfsprekend dat een correcte vertaling van de algemene voorwaarden niet minder dan noodzakelijk is. Verkeerd vertaalde algemene voorwaarden kunnen een verkeerde inhoud krijgen, waardoor deze niet meer voldoen aan uw eigen wensen.

Om te benadrukken dat Vertaalbureau Perfect erg veel waarde hecht aan een hoge kwaliteit, zijn wij een tijd geleden begonnen met ons kwaliteitsmanagement te optimaliseren. Dit heeft inmiddels geresulteerd in het feit dat wij slechts van de weinige vertaalbureaus zijn in Nederland die zowel ISO9001 als NEN-EN-15038 gecertificeerd is.

Verschillende landen, verschillende regels

Procedures en gerechtelijke instellingen verschillen per land. Algemene voorwaarden vertalen vraagt per land een verschillende aanpak. Een juridische vertaler zal dan ook niet vertrouwen op woordenboeken. Het komt regelmatig voor dat een juridische term in een andere taal een andere strekking heeft.

Onze vertalers zijn volledig op de hoogte van het rechtssysteem in andere landen en zijn bekend met de juridische terminologie. Bij ons bent u verzekerd van correct vertaling van uw algemene voorwaarden.

U wilt uw algemene voorwaarden vertalen?

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag
Maak kennis met ons
of vraag een proefvertaling aan