Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

 1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
 2. Ontvang de offerte met gepast advies
 3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag

Medisch vertaalbureau

Als medisch vertaalbureau hebben wij ervaring met het vertalen van de moeilijkste medische teksten. Onze vertalers zijn naast specialist in bijvoorbeeld de Duitse of Engelse taal ook ervaren met het vertalen van teksten binnen het medische vakgebied, meerdere van onze vertalers hebben in een ziekenhuis gewerkt en zijn zelfs arts, dokter of farmaceut. In elk medisch deelgebied wordt een specifieke terminologie gebruikt. U moet daarom voor uw vertaling kunnen vertrouwen op ervaren medische vertalers die bekend zijn met het medisch jargon, onze medische vertalers hebben allen een medische achtergrond en leveren die kwaliteit die benodigd is.

Kwalitatieve medische vertalingen

Vertaalbureau Perfect beschikt over een ISO9001:2008 en NEN-EN 15038 certificering. Medische vertalingen dienen volgens deze normen altijd gecontroleerd te worden door een tweede vertaler om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Een vertaling wordt gecontroleerd op correcte vertaling, correcte grammatica en het gebruik van de juiste medische terminologie. Vanwege deze kwalitatieve medische vertalingen mogen wij al jaren verschillende farmaceutische bedrijven, overheidsinstellingen en zorginstellingen tot onze klantenkring rekenen. Bekijk onze referenties om onze ervaringen op het gebied van medische vertalingen te bekijken.

Vakgebieden

U kunt bij ons als medisch vertaalbureau terecht voor vertalingen van de volgende medische documenten:

 • product omschrijvingen
 • bijsluiters
 • wetenschappelijke artikelen
 • Patiënt informatie
 • medische rapporten en/of dossiers
 • voorlichtingsbrochures
 • Klinische studies
 • medische protocollen

Deze documenten komen natuurlijk voor binnen verschillende medische vakgebieden, zoals bijvoorbeeld farmacie, fysiotherapie, diergeneeskunde en gynaecologie. Vooral de farmacie heeft ons vaak nodig, dit komt meestal doordat ze internationaal actief zijn en alle patiënten en klanten willen voorzien van de juiste informatie, maar ook onderlinge communicatie speelt een rol. Vertaalbureau Perfect heeft de expertise om uw medische vertalingen met hoogwaardige kwaliteit uit te voeren. Twijfel niet langer, kies voor een Vertaalbureau met ervaring op medische vakgebieden.

U zoekt een medisch vertaalbureau? Zoek niet verder en vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag
Maak kennis met ons
of vraag een proefvertaling aan