Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte
    met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail
Offerte aanvragen
offerte binnen 1 werkdag

Vertaaldienst Perfect

Onze vertaaldienst verzorgt de vertaling die u nodig heeft. Of u nu een grote internationale organisatie bent met behoefte aan een meertalige website of een particulier die op zoek is naar een beëdigde vertaling van een officieel document. Vertaalbureau Perfect biedt u altijd de gewenste vertaaldienst door met de klant mee te denken.

Mogelijkheden

U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een juridische, technische of commerciële vertaling in de door u gewenste taal. Wij hebben hoogopgeleide vertalers tot onze beschikking die gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Al deze vertalers zijn native speakers. Dit houdt in dat ze de betreffende taal als moedertaal hebben en kennis hebben van de cultuur van hun vaderland. Op die manier komt de boodschap van uw vertaalwerk over zoals u wilt dat deze overkomt.

ISO gecertificeerd vertaalbureau

Om kwaliteit te garanderen wordt uw vertaling ter controle nagekeken door een revisor om eventuele spel- en grammaticafouten eruit te halen.

Mede daardoor is onze vertaaldienst als één van de weinige vertaalbureaus in Nederland zowel ISO9001:2008 als NEN-EN-15038 gecertificeerd.

De door onszelf ontwikkelde technologie geeft ons, ondanks de hoge kwaliteitseisen die wij aan een vertaling stellen, de mogelijkheid om u scherpe tarieven aan te bieden die al snel 10% goedkoper zijn dan andere gecertificeerde vertaalbureaus.

U wilt gebruikmaken van onze vertaaldiensten?

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag
Maak kennis met ons
of vraag een proefvertaling aan