Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte
    met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail
Offerte aanvragen
offerte binnen 1 werkdag

Wetenschappelijke artikelen vertalen

Gepost op: in de categorie: Vertalen

Een wetenschappelijk artikel vertalen is nog niet zo 1, 2, 3 gebeurd. Het vergt namelijk behoorlijk veel talenkennis wil je een wetenschappelijk artikel correct vertalen.

Fokke en Sukke - WetenschapBij het vertalen van wetenschappelijke artikelen is het belangrijk dat de objectiviteit niet in het geding komt. Een wetenschappelijk artikel bestaat voornamelijk uit feiten (anders is het niet wetenschappelijk verantwoord).

Daarnaast is het belangrijk dat belangrijk dat er een revisie-ronde wordt uitgevoerd. Bij dergelijke vertalingen laat Vertaalbureau Perfect haar vertalingen normaliter uitvoeren door native-speakers. Dit omdat zij de taal en cultuur van het desbetreffende land goed kennen.

Speciale revisie

Bij moeilijke wetenschappelijke artikelen is het echter ook belangrijk dat een native-speaker van de brontaal de vertaling reviseert. De vertaler zorgt er op deze manier voor dat de vertaling met de juiste intonatie vertaald wordt en de revisor zorgt dat de objectiviteit van de tekst gewaarborgd blijft.

Op deze manier kan Vertaalbureau Perfect ook bij het vertalen van wetenschappelijke artikelen de kwaliteit garanderen die klanten van ons gewend zijn.

Waarom kiezen voor ons vertaalbureau?

U wilt een wetenschappelijke vertaling? Hoe werkt dat?

Offerte vertaling aanvragen