Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte
    met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail
Offerte aanvragen
offerte binnen 1 werkdag

Opdracht uitgelicht: DE NOOD

Gepost op: in de categorie: Uitgelichte opdrachten

Lantaarn DE NOOD

DE NOOD is al bijna een eeuw de producent van exclusieve buitenverlichting, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen als koper, messing en brons.

Door de unieke combinatie van ambachtelijk werk met moderne lichttechnieken en materialen zijn de producten van zeer hoge kwaliteit en hebben een uiterst lange levensduur.

Unieke producten

DE NOOD maakt zulke unieke exemplaren dat elk afgeleverd product wordt voorzien van een uniek nummer en een ‘Certificaat van Echtheid’. De lantaarns zijn een ware verrijking van de omgeving.

De producten van DE NOOD zijn veelal terug te vinden bij koninklijke paleizen, kastelen en monumentale panden, maar tegenwoordig ook bij moderne villa’s en buitenhuizen.

Daarnaast bepalen DE NOOD buitenlantaarns het straatbeeld in verschillende wijken verspreid over 200 gemeenten binnen Nederland.

Onze toevoeging

Voor dit bijzondere bedrijf vertalen wij regelmatig nieuwsberichten en artikelen in het Engels, Frans en Duits. Ook hebben wij ook de website van DE NOOD vertaald naar zowel het Engels als het Duits.