Bekend om de Berlijnse muur, de Brandenburger tor, Checkpoint Charlie, etc. Naast al deze bezienswaardigheden is Berlijn, de Duitse hoofdstad, ook een enorme en aantrekkelijke zakenstad. Met ruim 3,4 miljoen inwoners is Berlijn de grootste stad van het land, en de één na grootste van Europa. Voordat Berlijn de hoofstad van het huidige Duitsland werd was het in de periode 1703 - 1918 de hoofdstad van Pruisen, 1918 - 1933 van de Weimarrepubliek en van 1933 tot 1945 de hoofdstad van nazi-Duitsland.

Na de Tweede Wereldoorlog is de stad Berlijn opgedeeld in twee delen; Oost - en West-Berlijn. Deze verdeeldheid heeft 40 jaar geduurd totdat ruim 20 jaar geleden de Berlijnse muur (een muur die de stad opdeelde) viel. In de periode na de hereniging van Berlijn en Duitsland hebben onze oosterburen zichzelf goed herpakt en geldt Duitsland nu als grootste economie van Europa. Daarnaast staat Berlijn volgens een onderzoek van Cushman en Wakefield op plaats 7 in een top 10 van meest populaire zakensteden van Europa, net na Barcelona en ons eigen Amsterdam. Al met al kan gezegd worden dat Berlijn een stad is met een rijke geschiedenis, veel cultuur en een booming economie... Deze combinatie zal er zorgen dat Berlijn binnen enkele jaren ongetwijfeld de top 5 van grootste zakensteden van Europa binnenkomt.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.