Tema BV is een bedrijf gespecialiseerd in klantbinding op zowel nationaal als internationaal niveau. 

Met een team van specialisten op het gebied van relatiebeheer garandeert Tema BV beter contact met bestaande relaties en een verbetering van de klanttevredenheid.Tema BV levert aanzienlijke besparingen op het relatiebudget door toename van de efficiency, effectiviteit en een hogere klantwaardering.

CRM systeem
Een CRM systeem is voor bedrijven die de relatie met de klant belangrijk vinden vrijwel onmisbaar.
Een belangrijk onderdeel van CRM is het beheren van relaties met klanten.
Zo zijn veel bedrijven actief op zoek naar nieuwe klanten terwijl zij bij hun bestaande klantengroep veel laten liggen. Relatiebeheer leidt tot een betere band met de klant. Onder relatiebeheer valt het begrijpen van de klant, aandacht geven aan de klant, luisteren naar de klant en op basis hiervan de klant bieden waar hij of zij naar zoekt.

Vertaalbureau Perfect & Tema BV
Vertaalbureau Perfect heeft Tema BV bijgestaan met verscheidene vertalingen van het Nederlands naar het Duits. Vertaalbureau Perfect is ISO gecertificeerd. Dit benadrukt ons continue streven naar klanttevredenheid en een garantie van optimale kwaliteit. Door uitsluitend gebruik te maken van native speakers zijn wij in staat u de kwaliteit de bieden die u zoekt.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...