Als geen ander weten we dat je als medewerker of eigenaar van een organisatie je handen vol hebt aan allerlei projecten en bijbehorende documenten. Dat ene rapport moet nog in het Frans, het Engelstalige gedeelte van de website is meer Stonecoal English dan wat anders en oh ja…het persbericht dat is geschreven door een administratief medewerker moet echt nagekeken worden voordat het verstuurd wordt. Al die klusjes kun je er niet bij gebruiken. Je krijgt er al stress van als je het alleen maar leest… Hoe fijn is het dat het ook anders kan? Lees even mee, dan zie je hoe je tegelijkertijd kan uitbesteden én besparen.

Eén vertaalbureau voor al jouw projecten: uitbesteden én besparen tegelijkertijd

Uitbesteden: durf jij los te laten?

Misschien wel de grootste valkuil van elke ondernemer of werknemer: durven loslaten. Waarom is loslaten zo eng? Waarom vinden we delegeren zo lastig? Enerzijds komt hier Hollandse bescheidenheid om de hoek kijken. We zijn gewend te bikkelen tot we er bij neervallen en zetten onze schouders eronder. Dat persbericht dat moet worden nagekeken? Doen we nog even terwijl we onze lunch naar binnen werken. Heel normaal, zeuren we niet over, wel jammer van onze tijd. Naast onze bescheidenheid, worden we genekt door iets wat we niet leuk vinden om toe te geven: als we werk uitbesteden, worden we ook gedwongen om de controle uit handen te geven. We denken dat controle hebben betekent dat we meteen kunnen ingrijpen als het ons niet bevalt, dat we dan sneller werken én dat we niet onnodig geld uitgeven. Stel je nou het volgende voor: het aangeleverde document is van topkwaliteit, wordt sneller aangeleverd dan verwacht én kost in verhouding tot de tijd die je er normaal aan besteedt, minder! Zou je het dan nog steeds zelf doen?

Durf te vertrouwen op onze kwaliteit

Net zoals je een tekstschrijver niet inzet voor het ontwerpen van een gebouw, zet je een architect niet in voor het redigeren van je laatste persbericht of het schrijven van je website, toch? De grap is dat ’t laatste aan de lopende band gebeurt! In de meeste gevallen worden teksten en vertalingen geschreven door medewerkers die eigenlijk een heel andere functie hebben. Soms werkt dat prima, dan beschikt iemand over een vlotte pen. Meestal is het jammer, dan laat de kwaliteit van je teksten echt te wensen over. Of je nou wilt of niet, slechte teksten hebben invloed op hoe je als organisatie wordt gezien. Teksten met spelfouten komen knullig over en vertalingen die de plank misslaan kunnen prima verklaren waarom die internationale potential jou overslaat. Dat kost je geld! Wij dagen je uit om eens te vertrouwen op de kwaliteit van Vertaalbureau Perfect. Samen zorgen wij ervoor dat teksten tiptop in orde zijn, ongeacht het medium. Dat kan je zomaar belangrijke klanten opleveren!

Durf te vertrouwen op onze snelheid

Is jou al eens overkomen dat je een tekst liet schrijven of vertalen door een medewerker of collega en dat het je veel meer tijd kostte dan verwacht door alle correcties? Dit werkt niet alleen demotiverend voor degene die met deze taak is opgezadeld, ook jij denkt bij jezelf…ik had het beter meteen zelf en goed kunnen doen! Teksten schrijven, redigeren, corrigeren en vertalen, kost tijd (en dus geld!). Getrainde tekstschrijvers en vertalers werken sneller dan iemand die hierin niet thuis is. Bovendien gebruiken native vertalers van Vertaalbureau Perfect applicaties als een vertaalgeheugen waardoor de snelheid nog verder wordt opgeschroefd. Je zult niet onze eerste klant zijn die de benodigde vertaling binnen slechts één dag in z’n inbox had.

Vertaalgeheugen: een softwareapplicatie die een vertaler ondersteunt tijdens het vertalen door suggesties te geven op basis van eerder vertaalde woorden of teksten. Zo garanderen we consequent woordgebruik en snelheid.

Durft te vertrouwen op onze tarieven

Onze belofte aan jou: wij leveren jou goedgeschreven, foutloze teksten en vertalingen. Deze belofte hebben we waargemaakt aan bijna 500 klanten die je voorgingen en daarover zijn deze klanten tevreden: ze beoordelen onze diensten met een 9,3! Onze tarieven zijn dan ook gebaseerd op een eerlijke en degelijke prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien werken we met staffelkortingen en zetten we in op langdurige samenwerkingen. Minstens zo belangrijk: we zijn transparant in wat we vragen.

Reguliere vertalingenKwaliteitscontrole steekproefsgewijsKwaliteitscontrole volledig
Algemeen€ 0,13€ 0,15
Specialistisch vakgebied€ 0,14€ 0,16
Toeslag overige talen *€ 0,02 – € 0,06€ 0,02 – € 0,06
Minimumtarief€ 40,-€ 50,-
Spoedvertalingen **Kwaliteitscontrole steekproefsgewijsKwaliteitscontrole volledig
Alle vakgebieden€ 0,15 – € 0,16€ 0,17 – € 0,18

* Geldt ook voor talen die niet in de calculator staan.
** De vertaling dient dezelfde dag geleverd te worden of er moeten meer dan 2000 woorden per werkdag vertaald worden.

We dagen je nogmaals uit: hoeveel kost het jou als jezelf aan de slag gaat met allerlei documenten? Hoeveel werk blijft er liggen als collega’s zelf moeten schrijven en vertalen? Met onze scherpe tarieven, weten we bijna zeker dat je met onze diensten zowel tijd als euro’s bespaart. Ga je de uitdaging aan? Stuur ons een offerteaanvraag! Uiteraard geheel vrijblijvend, want durven loslaten is best eng. ;)

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.