Ondanks het feit dat er een aantal andere talen in opkomst zijn die door steeds meer mensen gesproken worden, is het Engels nog steeds de grootste en belangrijkste.

Kansen
Nog steeds laten bedrijven en marketeers kansen liggen als het gaat om de Engelse taal. Want het is een relatief kleine moeite om je website te laten vertalen. En wanneer je website naar het Engels vertaald wordt, bereik je wel direct een veel groter publiek. Wereldwijd zijn er namelijk zeer veel mensen die (een aardig woordje) Engels spreken. En uw website vertalen naar het Engels brengt relatief weinig kosten met zich mee, evenals het onderhoud, dus waarom niet eens de gok wagen?

Paul Arkwright, Britse ambassadeur in Nederland, en Aaron Heslehurst, presentator van het BBC World News, zijn van mening dat Nederland bij uitstek een Exportland is. Zij stellen dan ook het volgende: ‘Om als Nederlands bedrijf te groeien, is het noodzakelijk om te gaan exporteren.‘ De voertaal is meestal Engels.

Wel werd ook door hen opgemerkt dat Nederlanders hun Engels kwaliteiten vaak overschatten, en daardoor vreemde dingen zeggen en rare fouten maken. Daarom blijven wij ook benadrukken dat u uw website bijvoorbeeld beter kunt laten vertalen door een professioneel Engels vertaalbureau zoals Vertaalbureau Perfect. Zo weet u zeker dat u professioneel overkomt op uw doelgroep.

Engels ook van belang voor uw carrière
Van veel werknemers wordt namelijk verwacht dat zij Engels kunnen spreken. Zeker in het zakenleven is het beheersen van de Engelse taal veelal een pre.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...