Ondanks het feit dat er een aantal andere talen in opkomst zijn die door steeds meer mensen gesproken worden, is het Engels nog steeds de grootste en belangrijkste.

Kansen
Nog steeds laten bedrijven en marketeers kansen liggen als het gaat om de Engelse taal. Want het is een relatief kleine moeite om je website te laten vertalen. En wanneer je website naar het Engels vertaald wordt, bereik je wel direct een veel groter publiek. Wereldwijd zijn er namelijk zeer veel mensen die (een aardig woordje) Engels spreken. En uw website vertalen naar het Engels brengt relatief weinig kosten met zich mee, evenals het onderhoud, dus waarom niet eens de gok wagen?

Paul Arkwright, Britse ambassadeur in Nederland, en Aaron Heslehurst, presentator van het BBC World News, zijn van mening dat Nederland bij uitstek een Exportland is. Zij stellen dan ook het volgende: ‘Om als Nederlands bedrijf te groeien, is het noodzakelijk om te gaan exporteren.‘ De voertaal is meestal Engels.

Wel werd ook door hen opgemerkt dat Nederlanders hun Engels kwaliteiten vaak overschatten, en daardoor vreemde dingen zeggen en rare fouten maken. Daarom blijven wij ook benadrukken dat u uw website bijvoorbeeld beter kunt laten vertalen door een professioneel Engels vertaalbureau zoals Vertaalbureau Perfect. Zo weet u zeker dat u professioneel overkomt op uw doelgroep.

Engels ook van belang voor uw carrière
Van veel werknemers wordt namelijk verwacht dat zij Engels kunnen spreken. Zeker in het zakenleven is het beheersen van de Engelse taal veelal een pre.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.