Ondanks het feit dat er een aantal andere talen in opkomst zijn die door steeds meer mensen gesproken worden, is het Engels nog steeds de grootste en belangrijkste.

Kansen
Nog steeds laten bedrijven en marketeers kansen liggen als het gaat om de Engelse taal. Want het is een relatief kleine moeite om je website te laten vertalen. En wanneer je website naar het Engels vertaald wordt, bereik je wel direct een veel groter publiek. Wereldwijd zijn er namelijk zeer veel mensen die (een aardig woordje) Engels spreken. En uw website vertalen naar het Engels brengt relatief weinig kosten met zich mee, evenals het onderhoud, dus waarom niet eens de gok wagen?

Paul Arkwright, Britse ambassadeur in Nederland, en Aaron Heslehurst, presentator van het BBC World News, zijn van mening dat Nederland bij uitstek een Exportland is. Zij stellen dan ook het volgende: ‘Om als Nederlands bedrijf te groeien, is het noodzakelijk om te gaan exporteren.‘ De voertaal is meestal Engels.

Wel werd ook door hen opgemerkt dat Nederlanders hun Engels kwaliteiten vaak overschatten, en daardoor vreemde dingen zeggen en rare fouten maken. Daarom blijven wij ook benadrukken dat u uw website bijvoorbeeld beter kunt laten vertalen door een professioneel Engels vertaalbureau zoals Vertaalbureau Perfect. Zo weet u zeker dat u professioneel overkomt op uw doelgroep.

Engels ook van belang voor uw carrière
Van veel werknemers wordt namelijk verwacht dat zij Engels kunnen spreken. Zeker in het zakenleven is het beheersen van de Engelse taal veelal een pre.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >