Het is te verwachten dat het Engels in de toekomst een nog grotere rol zal gaan spelen in Nederland. Want waar men eerst nog vermoedde dat het leren van Engels aan vier- en vijfjarigen hun Nederlands aantastte, blijkt dit nu niet juist te zijn.

Leerlingen die vanaf groep 1 Engels leren blijken later een hoger niveau Engels aan te kunnen. Bovendien is gebleken uit dit onderzoek van o.a. de Rijksuniversiteit Groningen dat het Nederlands van deze leerlingen niet lijdt onder het feit dat zij Engels onderwijs kregen.

Het is bekend dat leerlingen op jonge leeftijd eenvoudiger talen oppikken. Dankzij het succes van enkele scholen stijgt het aantal nu in een rap tempo. Waar er in 2004 nog slechts 37 kleuterscholen Engelse lessen gaven, zijn dat er in 2012 al ca. 650. En dat zal alleen maar stijgen gezien de voor het Engels gunstige uitkomst van het gedane onderzoek.

In de toekomst zal de samenleving dus steeds meer en meer internationaal georiënteerd zijn. Dit zal op de lange termijn waarschijnlijk ook invloed gaan hebben op het bedrijfsleven.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.