Engels is een van de belangrijkste en meest gesproken talen ter wereld. De taal maakt het mogelijk om te communiceren op bijna elke plek van de wereld. Overal waar je komt vliegen de Engelse termen langs je oren, denk hierbij maar aan de media of het internet. In het bedrijfsleven wordt het vaak als standaard verwacht.Iedereen in Nederland krijgt Engelse les. De vraag is alleen hoe het zit met zit met het taalniveau. Een goede kennis van Engelse taal is een voordeel bij het maken van je carrière. De kennis die jij opdoet op de middelbare school is vaak niet voldoende. Daarom zijn er verschillende organisaties die een taalreis aanbieden om je kennis verder te ontwikkelen.

Het mooiste van deze taalreizen is dat je in bijna elk Engels sprekend land deze cursus kan volgen. Je hebt dus de keuze uit bijvoorbeeld Engeland, Australië, de Verenigde Staten of Zuid Afrika.

Wil je meer weten over deze taalreizen? Neem dan eens een kijkje op de website van Travelactive of op de website van Studytravel.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.