Engels is een van de belangrijkste en meest gesproken talen ter wereld. De taal maakt het mogelijk om te communiceren op bijna elke plek van de wereld. Overal waar je komt vliegen de Engelse termen langs je oren, denk hierbij maar aan de media of het internet. In het bedrijfsleven wordt het vaak als standaard verwacht.Iedereen in Nederland krijgt Engelse les. De vraag is alleen hoe het zit met zit met het taalniveau. Een goede kennis van Engelse taal is een voordeel bij het maken van je carrière. De kennis die jij  opdoet op de middelbare school is vaak niet voldoende. Daarom zijn er verschillende organisaties die een taalreis aanbieden om je kennis verder te ontwikkelen.

Het mooiste van deze taalreizen is dat je in bijna elk Engels sprekend land deze cursus kan volgen. Je hebt dus de keuze uit bijvoorbeeld Engeland, Australië,  de Verenigde Staten of Zuid Afrika.

Wil je meer weten over deze taalreizen? Neem dan eens een kijkje op de website van Travelactive of op de website van Studytravel.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...