Ondanks dat de welvaart constant aan het stijgen is in China, willen meer en meer Chinezen het land verlaten. Reden hiervoor is dat ze hun kinderen een beter opleiding willen laten volgen, maar ook de problemen zoals luchtvervuiling en voedselschandalen willen ze ontlopen. Verder is de 1-kind-regel ook een grote reden om China te verlaten.

Canada vormt samen met Australië en de Verenigde Staten de top 3 van populairste landen om naar te emigreren. Canada stelt daarom hoge eisen aan de emigranten, zodat het aantal niet te groot wordt. Daarbij komt de beheersing van de Franse taal om de hoek kijken. Het aantal Chinezen dat Frans leert blijft fors stijgen. In de periode oktober 2010 tot en met september 2011 steeg het percentage dat Frans leert met 14%.

Voor Chinezen is de provincie Québec erg populair. Bij het beheersen van het Frans kun je zonder problemen emigreren naar deze provincie. Volgens Joyce Li, een immigratie-consultant in Québec, vormt de Québec-route ‘de enige manier om China uit te komen’. Toch blijkt dit slechts een tijdelijke oplossing voor de meesten. Slechts 10% blijft ook daadwerkelijk in Québec wonen.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 615 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2021 - Vertaalbureau Perfect B.V.