Wolfgang Franz vreest niet voor de recessie, en al helemaal niet zoals in het jaar 2009. Zo laat de Duitse topeconoom weten tijdens een interview met zakenkrant Handelsblatt. Ondanks de minder sterke economische groei verwacht Franz niet dat Duitsland in een diepe recessie zal belanden. Volgens de topeconoom gaat juist goed met Duitsland. De ondernemingen hebben vertrouwen en zijn gezond, de capaciteitsbezetting in de industrie ligt hoger dan het langjarige gemiddelde en het aantal werkenden heeft zelfs een recordniveau bereikt.

Ook de branchevereniging Bundesverband der Deutschen Industrie stelt dat Duitsland waarschijnlijk niet in een recessie zal belanden. Dit dankzij de kracht van de Duitse industrie. Het is conjunctureel gezien normaal dat Duitsland in een rustig vaarwater komt na de sterke groei van de afgelopen twee jaar, aldus BDI-voorzitter Hans-Peter Keitel.

Voor Nederland is Duitsland momenteel de belangrijkste handelspartner. Onze oosterburen zijn goed voor een vijfde deel van de invoer en een kwart van de export. Met een industrie als ruggengraat en een vooraanstaande plaats in de dienstensector is Duitsland met 82 miljoen inwoners de grootste consumentenmarkt van heel Europa.

Voor Duitsland is dus geen recessie in zicht, wat het een land vol kansen maakt… Ook in 2012.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.