Omdat oud en nieuw deze keer volledig in het weekend viel is vandaag, maandag 2 januari, voor velen alweer de eerste werkdag van het nieuwe jaar.

Met de oliebollen en appelflappen nog vers in het geheugen, misschien nog wel in menig broodtrommel, een dag waarop men wellicht nog weinig zin heeft om het warme bed te verlaten en zich om 09:00 uur op kantoor te melden. Het onderbreken van het vaste ritme in de laatste dagen van december gaat velen niet gemakkelijk af.

Echter, het vroege begin van deze werkmaand brengt ook de nodige voordelen met zich mee. Zo is er dankzij de extra werkdagen die het genoemde feit met zich meebrengt, nu volop kans om van januari meteen al een succesvolle maand te maken.

Vertaalbureau Perfect wil u daarbij graag van dienst zijn door ook dit jaar direct vanaf de start perfecte kwaliteit en service te leveren en met u mee te denken over de beste vertaaloplossingen.

GELUKKIG NIEUWJAAR! HAPPY NEW YEAR! GLÜCKLICHES NEUES JAHR! BONNE ANNÉE! FELIZ AÑO NUEVO!  聖誕快樂

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...