In de Europese landen die het hardst getroffen zijn door de economische crisis, steeg het aantal studenten die Duits leert afgelopen jaar flink. Dit kwam uit een onderzoek van het Goethe Instituut, de instelling die de Duitse taal en cultuur in het buitenland promoot.

In Spanje steeg het aantal aanvragen voor een cursus Duits met maar liefst 35 %. Dit betekende een aantal van ongeveer 9000 aanmeldingen. Ook in Portugal steeg het flink, hier waren 2230 aanmeldingen, wat een stijging van 20% t.o.v. 2010 betekende. In Italië steeg het aantal met 14%. Zelfs Griekenland, waar hier en daar nog sterke anti-Duitse gevoelens heersen, kende een stijging van 10%.

Reden voor de grote stijgingen is toch met name de sterke economie die Duitsland heeft. Waar veel landen in Europa wankelen, blijft het in Duitsland erg stabiel. Duitse bedrijven zijn veelal op zoek naar goed opgeleide vakmensen. Het beheersen van de Duitse taal is dan iets wat niet mag ontbreken.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.