Nu de huizenprijzen in Spanje hard aan het dalen zijn door het instorten van de huizenmarkt, wordt het voor buitenlanders steeds aantrekkelijker om daar een tweede huisje te kopen. Ook veel Nederlanders zijn op zoek naar een vakantiewoning in het zonovergoten Zuid-Europese land. De taalbarrière kan echter nog wel eens voor problemen zorgen. Helemaal bij het kopen van het huis als de Spaanse vaktermen je om de oren vliegen. Gelukkig is er nu een woordenboek uitgebracht die jou kan helpen bij het kopen van een huis in Spanje. “Het Spaans onroerend goed woordenboek” is een woordenboek met vertalingen en uitleg van allerlei woorden die je kan tegenkomen bij jouw zoektocht naar een huis aan de Costa Brava. Het boek helpt je vanaf het zoekproces tot het ondertekenen van het contract. Ook als je wilt verbouwen vind je belangrijke informatie over de communicatie tussen jou, de aannemer en de verbouwers. Kortom een heel handig hulpmiddel. Natuurlijk kunt u ook Vertaalbureau Perfect inschakelen voor het vertalen van de documenten die komen kijken bij een Spaans vakantiehuisje.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 615 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2021 - Vertaalbureau Perfect B.V.