Het coronavirus heeft impact op de gehele wereld. Het belangrijkste is dat we met zijn allen gezond blijven en de ouderen beschermen. Ook in het bedrijfsleven vallen er flinke klappen en de prognose voor het jaar 2020 kan voor veel bedrijven de prullenbak in.

Voor de bedrijven waar de omzet geheel gekelderd is het natuurlijk veel lastiger, maar dit geldt voor alle conculega's binnen de branche. Want wie nu juist wel de stappen durft te maken kan over enkele maanden een flink voordeel hebben t.o.v. de concurrenten.

Het coronavirus zorgt voor een verschuiving van de markt

Steeds meer mensen werken vanuit huis, sporten vanuit huis en gaan minder op vakantie of naar een festival of evenement. Ondernemers in deze laatste twee branches zijn hierdoor ook zwaar getroffen. Toch blijkt dat juist de ondernemers die voor sportartikelen, interieur en bouwartikelen zorgen overuren draaien en hun omzet zien verdubbelen of verdriedubbelen. Meer mensen besteden hun geld aan spullen voor in en rondom het huis, waardoor juist deze bedrijven in een negatieve periode een flink groeien.

Heeft jouw bedrijf het zwaar?

Beschik je over een reisbranche, evenementenbureau of ander bedrijf wat zwaar getroffen is dan is het belangrijk dat je ook in deze tijden stappen probeert te maken. Je concurrenten doen dit namelijk niet! Het snijden in je kosten is één van de meest voor de hand liggende oplossingen, maar wil je het jaar als verloren beschouwen en twee stappen terug doen of wil je er juist voor zorgen dat je wel stappen vooruit blijft zetten en de groei in de komende maanden weer doorzet?

Blijft stappen zetten en ga met je bedrijf ook markten in andere landen bedienen. Laat bijvoorbeeld je webwinkel vertalen en profiteer van de gehele situatie door juist nu wel die stappen te zetten terwijl je concurrenten gaan bezuinigen.

Kansen voor ondernemers die er de vruchten van plukken

Ook voor de ondernemers waarbij de zaken steeds beter gaan lopen is het verstandig om juist in deze situatie te kiezen voor groei. Heb je een webwinkel of bedrijfswebsite en heb je altijd al eens de stap naar het buitenland willen maken? Dan is dit het geschikte moment om door te groeien.

Onze professionele vertalers staan klaar om jouw bedrijf in tijden van nood te ondersteunen, vooruit te helpen en te zorgen dat je zo snel mogelijk doorgroeit in het buitenland. Wij helpen je graag verder met het vertalen van jouw bedrijfswebsite of webwinkel.

Wil je meer informatie ontvangen over het laten vertalen van je teksten tijdens de coronacrisis? Neem dan contact op met één van onze vertaalspecialisten.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >