Vertaalbureau Perfect begrijpt dat er in het bedrijfsleven situaties zijn, waardoor onze klant met spoed een vertaling nodig heeft. Wat doe je als het persbericht vandaag nog in het Nederlands moet worden vertaald en vanavond al op internet geplaatst moet worden? In dergelijke situaties is er weinig tijd en dient er snel te worden geschakeld. Een bureau dat dit begrijpt is op zo’n moment een uitkomst.

Regelmatig krijgen wij complimenten over onze snelheid. Klanten verbazen zich over het feit dat wij in een relatief korte tijd vertalingen van zulke hoge kwaliteit kunnen leveren.
Aangezien wij beschikken over een zelfontwikkeld ICT-systeem kunnen wij deze gemakkelijk aanpassen op de wensen en verwachtingen van onze klanten. Wij houden het graag eenvoudig en snel. Het online ondertekenen is hier een goed voorbeeld van. Het uitprinten en inscannen van de offerte kost veel te veel tijd – en is niet meer nodig.

Daarnaast hebben wij een team van interne vertalers. Zij vertalen vaak de spoedopdrachten omdat we dan het snelst kunnen schakelen. Veel andere vertaalbureaus werken alleen met freelancers. Het contact zoeken met deze freelance vertalers en overige communicatie kost veel tijd in verhouding bij een kleine vertaling. Indien er vragen zijn van u of van ons, zal onze interne vertaler deze direct op pakken om de snelheid erin te houden.

Deze handige opties maken ons proces flexibel en zo kunnen we u altijd snel van dienst zijn.

Heeft u een spoedopdracht? Wellicht heeft u de vertaling vandaag nog binnen!

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...