Als welkomstcadeau voor onze nieuwe buren en gewaarde klant In Person hebben wij een unieke dienst opgezet. Sinds vorige week kan In Person contact opnemen met ons via een portofoon. Zo zijn we altijd bereikbaar en kunnen we een ongekende service bieden. Van een aankondiging voor de vrijdagmiddagborrel tot hulp als de koffie op is ;)

Over In Person en het nieuwe kantoor

In Person is één van de meest ambitieuze en snelst groeiende uitzendbureaus van Nederland zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Het bedrijf onderscheidt zich van de vele concurrenten door samen te werken met de beste mensen, positieve verandering te creëren en ondernemerschap.

Sinds 2 juli is In Person gevestigd tegenover ons kantoor aan de M.H Tromplaan 1 in Enschede. Het nieuwe kantoor is een van de meest in het oog springende gebouwen van Enschede en straalt met alles ‘In Person’ uit. Samen met Studio Kees Marcelis en vele (regionale) partners is de afgelopen maanden keihard gewerkt aan de verbouwing van het pand. Het eindresultaat is fantastisch. Het pand is niet alleen een eyecatcher middenin Enschede maar is bovendien een plek waar het vanaf dag één heerlijk werken is.

Wat hebben In Person en wij gemeen?

In Person en Vertaalbureau Perfect hebben enkele gelijkenissen. Het is dan ook vast geen toeval dat we op steenworpafstand van elkaar gevestigd zitten.

Locatie: In Person begon aan de Pietheinstraat 1 (ons huidige kantoor). Het hoofdkantoor van In Person is 16 jaar later gevestigd op 50 meter vanaf deze locatie aan de Tromplaan 1.
Menselijke factor: In Person levert geen handjes, maar werkt met mensen. Uitzendkrachten werken gemiddeld 62% langer bij In Person dan het branchegemiddelde. Onze visie en waarden onderstrepen ook de menselijke factor.
Groei: In Person is een van de snelst groeiende uitzendbureaus van Nederland (Hi Growth Award). Wij zijn een van de snelst groeiende vertaalbureaus van Nederland (Deloitte Fast50).

De vertalingen voor In Person

Wij ondersteunen diverse afdelingen van In Person regelmatig bij het vertalen van marketingteksten, statuten, verklaringen en uitreksels. Ook verzorgen wij soms beëdigde vertalingen voor In Person. De documenten vertalen wij van het Nederlands naar het Engels, Duits en Pools. 

Gerelateerde blogs

26 maart 2019

Header Blog VBP model

Css background-position
50% 30%
image
Inmiddels is het alweer vijf jaar geleden dat wij het collectief ondernemerschap voor het eerst in de praktijk hebben gebracht. We hebben er destijds zelfs een eigen model voor in het leven geroepen: het VBP-model. Wat dit betekent? Ten eerste dat...
25 oktober 2017
Wederom iets om trots op te zijn! Voor het vierde jaar op rij mogen we bij Vertaalbureau Perfect binnenkort een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Op donderdag 16 november worden de FD Gazellen Awards 2017 voor de regio Oost uitgereikt tijdens...