Als welkomstcadeau voor onze nieuwe buren en gewaarde klant In Person hebben wij een unieke dienst opgezet. Sinds vorige week kan In Person contact opnemen met ons via een portofoon. Zo zijn we altijd bereikbaar en kunnen we een ongekende service bieden. Van een aankondiging voor de vrijdagmiddagborrel tot hulp als de koffie op is ;)

Over In Person en het nieuwe kantoor

In Person is één van de meest ambitieuze en snelst groeiende uitzendbureaus van Nederland zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Het bedrijf onderscheidt zich van de vele concurrenten door samen te werken met de beste mensen, positieve verandering te creëren en ondernemerschap.

Sinds 2 juli is In Person gevestigd tegenover ons kantoor aan de M.H Tromplaan 1 in Enschede. Het nieuwe kantoor is een van de meest in het oog springende gebouwen van Enschede en straalt met alles ‘In Person’ uit. Samen met Studio Kees Marcelis en vele (regionale) partners is de afgelopen maanden keihard gewerkt aan de verbouwing van het pand. Het eindresultaat is fantastisch. Het pand is niet alleen een eyecatcher middenin Enschede maar is bovendien een plek waar het vanaf dag één heerlijk werken is.

Wat hebben In Person en wij gemeen?

In Person en Vertaalbureau Perfect hebben enkele gelijkenissen. Het is dan ook vast geen toeval dat we op steenworpafstand van elkaar gevestigd zitten.

Locatie: In Person begon aan de Pietheinstraat 1 (ons huidige kantoor). Het hoofdkantoor van In Person is 16 jaar later gevestigd op 50 meter vanaf deze locatie aan de Tromplaan 1.
Menselijke factor: In Person levert geen handjes, maar werkt met mensen. Uitzendkrachten werken gemiddeld 62% langer bij In Person dan het branchegemiddelde. Onze visie en waarden onderstrepen ook de menselijke factor.
Groei: In Person is een van de snelst groeiende uitzendbureaus van Nederland (Hi Growth Award). Wij zijn een van de snelst groeiende vertaalbureaus van Nederland (Deloitte Fast50).

De vertalingen voor In Person

Wij ondersteunen diverse afdelingen van In Person regelmatig bij het vertalen van marketingteksten, statuten, verklaringen en uitreksels. Ook verzorgen wij soms beëdigde vertalingen voor In Person. De documenten vertalen wij van het Nederlands naar het Engels, Duits en Pools.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >