Als welkomstcadeau voor onze nieuwe buren en gewaarde klant In Person hebben wij een unieke dienst opgezet. Sinds vorige week kan In Person contact opnemen met ons via een portofoon. Zo zijn we altijd bereikbaar en kunnen we een ongekende service bieden. Van een aankondiging voor de vrijdagmiddagborrel tot hulp als de koffie op is ;)

Over In Person en het nieuwe kantoor

In Person is één van de meest ambitieuze en snelst groeiende uitzendbureaus van Nederland zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Het bedrijf onderscheidt zich van de vele concurrenten door samen te werken met de beste mensen, positieve verandering te creëren en ondernemerschap.

Sinds 2 juli is In Person gevestigd tegenover ons kantoor aan de M.H Tromplaan 1 in Enschede. Het nieuwe kantoor is een van de meest in het oog springende gebouwen van Enschede en straalt met alles ‘In Person’ uit. Samen met Studio Kees Marcelis en vele (regionale) partners is de afgelopen maanden keihard gewerkt aan de verbouwing van het pand. Het eindresultaat is fantastisch. Het pand is niet alleen een eyecatcher middenin Enschede maar is bovendien een plek waar het vanaf dag één heerlijk werken is.

Wat hebben In Person en wij gemeen?

In Person en Vertaalbureau Perfect hebben enkele gelijkenissen. Het is dan ook vast geen toeval dat we op steenworpafstand van elkaar gevestigd zitten.

Locatie: In Person begon aan de Pietheinstraat 1 (ons huidige kantoor). Het hoofdkantoor van In Person is 16 jaar later gevestigd op 50 meter vanaf deze locatie aan de Tromplaan 1.
Menselijke factor: In Person levert geen handjes, maar werkt met mensen. Uitzendkrachten werken gemiddeld 62% langer bij In Person dan het branchegemiddelde. Onze visie en waarden onderstrepen ook de menselijke factor.
Groei: In Person is een van de snelst groeiende uitzendbureaus van Nederland (Hi Growth Award). Wij zijn een van de snelst groeiende vertaalbureaus van Nederland (Deloitte Fast50).

De vertalingen voor In Person

Wij ondersteunen diverse afdelingen van In Person regelmatig bij het vertalen van marketingteksten, statuten, verklaringen en uitreksels. Ook verzorgen wij soms beëdigde vertalingen voor In Person. De documenten vertalen wij van het Nederlands naar het Engels, Duits en Pools.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 656 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.