Ben je marktleider en zie je nog maar weinig kansen om door te groeien binnen de Nederlandse markt? Of richt jij je volledig op het buitenland? Dan is een internationale campagne een voor de hand liggende keuze. Voordat je deze stap kunt maken dien je rekening te houden met verschillende factoren. Hoe ga je de buitenlandse markt benaderen? Welke onderdelen ga je gebruiken om jouw doelgroep te bereiken?

Je website is een krachtig middel om jouw (toekomstige) klanten in het buitenland te bereiken! Wij leggen je graag uit waar je op moet letten als je jouw webpagina’s wilt laten vertalen.

Webpagina vertalen: Waar dien je op te letten?

Je website bestaat uit diverse webpagina’s. Tijdens het vertalen van je webpagina krijg je te maken met een aantal belangrijke onderdelen waar je wellicht op het eerste moment niet direct aan denkt. Je webpagina vertalen lijkt misschien een eenvoudige klus, echter gaan onze professionele vertalers nog een stap verder. Wij letten niet alleen op een 100% correcte vertaling door een native speaker, maar wij letten bij jouw webpagina’s ook op de SEO en conversiegerichtheid.

Waarom is SEO zo belangrijk voor het vertalen van je webpagina?

webpagina vertalen

SEO staat voor zoekmachine-optimalisatie. Pak je de inrichting van jouw webpagina goed aan dan vergroot je jouw kansen om beter vindbaar te worden binnen de buitenlandse markt. Onze vertalers zijn niet enkel gespecialiseerd in het correct overbrengen van de boodschap zonder spelfouten, maar hebben ook kennis van de laatste SEO-technieken om jouw webpagina beter vindbaar te laten worden in het buitenland.

Geïnteresseerd? Wij helpen jou graag met het vertalen van je webpagina’s voor een optimale vindbaarheid. Dankzij een doordachte aanpak gecombineerd met zorgvuldigheid zorgen wij dat jouw bedrijf zich op de juiste manier profileert in het buitenland. Wil je graag meer informatie ontvangen over hoe wij jouw website verbeteren? Bekijk dan ook eens onze SEO-pagina met aanvullende informatie!

Waarom is conversiegerichtheid zo belangrijk voor het vertalen van je webpagina?

Jouw uiteindelijke doel is dat een klant contact opneemt via de website. De manier waarop jij communiceert via de website is van essentieel belang om jouw klant te overtuigen. Begrijp je de doelgroep, de cultuur en communiceer je jouw boodschap op de juiste manier? Dit zijn allemaal belangrijke elementen die gaan bepalen of bezoekers contact met jouw bedrijf opnemen.

Wil je graag meer informatie over het conversiegericht een website laten vertalen? Bekijk dan ook eens de aanvullende informatie.

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Perfect?

Een website kan op verschillende manieren gebouwd zijn. Je maakt gebruik van een contentmanagementsysteem, zoals WordPress of Drupal, of beschikt over een website met een aantal statische webpagina’s. Onze professionele vertalers zijn niet enkel native speakers, maar hebben ook ervaring met de meeste systemen en type bestanden.

Wil je graag een prijsindicatie ontvangen? Bereken dan zelf jouw prijs voor het vertalen van een webpagina!

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >