WooCommerce is één van de meest gebruikte webshops. WooCommerce is niet alleen zeer makkelijk in gebruik, maar is ook nog eens als gratis plugin te downloaden en volledig te integreren in jouw WordPress website. Ook wanneer je jouw webshop wilt uitbreiden dan heb je hiervoor handige plugins, zoals: pakbon en pdf-factuur integratie, filtering en invulsystemen gebaseerd op postcode.

woocommerce vertalen

Voor het vertalen van je WooCommerce webshop heb je ook eenvoudige plugins waarmee jij eenvoudig jouw vertalingen kunt doorvoeren. Wij helpen je graag met het correct vertalen van de teksten en onderdelen van je WooCommerce webshop zodat jij beter vindbaar wordt in het buitenland met jouw shop!

WooCommerce in meerdere talen

Of je jouw Woocommerce webshop nou in het Frans, Spaans of Italiaans wil vertalen, om WooCommerce in meerdere talen te tonen heb je een aanvullende plugin nodig. Binnen de huidige database zijn er een aantal beschikbaar, waaronder de gratis variant van MultilingualPress. De installatie en configuratie is ingewikkelder dan een standaard plugin en wil je gebruik maken van de volledige functies dan kom je alsnog uit bij de betaalde variant.

Ook WooCommerce Multilingual is een plugin die je de mogelijkheid geeft om standaard attributen van je website te vertalen in de gewenste talen. Deze plugin werkt echter een stuk eenvoudiger en kan per onderdeel gewoon toegevoegd worden door op het vlaggetje van het land te klikken.

Voor het opzetten van een standaard meertalige WordPress website zijn er ook nog andere mogelijkheden. Bekijk ook eens ons artikel: Meertalige WordPress website opzetten.

Met welk type je ook werkt, onze vertalers kunnen met een kleine instructie prima uit de voeten met diverse systemen. Wij hebben bijvoorbeeld ook ervaring met Poedit, waarbij wij language-files (.po en .pot-bestanden) vertalen die geïntegreerd kunnen worden in jouw template.

Wil je graag meer informatie over het vertalen van je webshop? Neem dan contact op met één van onze specialisten of bekijk ook eens onze pagina over het vertalen van je webshop.

Waar moet je op letten tijdens het vertalen van je WooCommerce webshop

  • Volledigheid, wees consequent en vertaal alle onderdelen van je webshop.
  • Ga je teksten niet zelf vertalen, voorkom spelfouten en kies voor een vertaalbureau!
  • Valuta en prijzen, let op dat je ook de valuta correct toont per land.
  • Maak altijd vooraf een back-up.

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Perfect om je WooCommerce webshop te vertalen?

Vertaalbureau Perfect is de ideale partner voor het uitwerken van jouw internationale webshop. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij van jouw Woocommerce webshop een succes kunnen maken! Krachtige teksten die SEO-geoptimaliseerd zijn, zodat jij ook in het buitenland goed gevonden wordt!

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden en wil je jouw gehele WooCommerce webshop laten vertalen? Dan helpen onze specialisten je graag verder!

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >