Waar kennen wij State of Art van?
State of Art is een mannenkledingmerk met als fundament klassieke sportauto’s en races. De geschiedenis van State of Art gaat terug tot aan 1936, toen de Albert Westerman Sr. met zijn zus een breiatelier opende. Het merk State of Art werd opgericht in 1987 door Albert Westerman Jr. Sinds dat moment zijn het modemerk en klassieke sportauto’s onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het beroemde mannenkledingmerk State of Art heeft in 2012 het nieuwe hoofdkantoor in Lichtenvoorde geopend van ruim 10.000m2 van waaruit de Europese activiteiten worden geleid.

Hoe ziet de samenwerking eruit?
Vertaalbureau Perfect werkt nu al twee jaar lang samen met State of Art en verzorgt vooral marketing gerelateerde vertalingen voor hun Europese activiteiten. Het betreffen veelal blogs, persberichten of onderdelen voor de website. Van belang is dat de vertalingen voor State of Art aansluiten op de merkwaarden en het Imago van het merk. Hier is een duidelijke briefing voor geweest en daarnaast heeft er een merkverdieping plaatsgevonden. De persberichten moeten meestal met spoed vertaald worden, zal Vertaalbureau Perfect snel moeten schakelen. Gezien onze efficiënte werkwijze en de duidelijke afspraken, kunnen wij ook in dergelijke spoedsituaties voor de perfecte vertaling zorgen.

Spoedopdrachten lijken voor vertaalbureau perfect geen probleem
Wij hebben zeer prettige ervaringen met Vertaalbureau Perfect. Het komt regelmatig voor dat wij spoedopdrachten hebben: er wordt dan altijd snel gehandeld om de teksten op tijd aan te leveren. Daarnaast is de communicatie altijd vlot en duidelijk. Ten slotte vragen en krijgen we natuurlijk scherpe tarieven en komt het regelmatig voor dat jullie extra service verlenen. Het meedenken met ons en het vertalen van een aanvullende zin zijn hier voorbeelden van. Een vaste samenwerking is prettig omdat er vanuit beide partijen duidelijkheid is. Dit maakt de communicatie en het handelen een stuk eenvoudiger!

Interview tussen Roel van der Lende van State of Art en Kevin Schreuder (Senior projectmanager)

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...