Waar kennen wij State of Art van?
State of Art is een mannenkledingmerk met als fundament klassieke sportauto’s en races. De geschiedenis van State of Art gaat terug tot aan 1936, toen de Albert Westerman Sr. met zijn zus een breiatelier opende. Het merk State of Art werd opgericht in 1987 door Albert Westerman Jr. Sinds dat moment zijn het modemerk en klassieke sportauto’s onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het beroemde mannenkledingmerk State of Art heeft in 2012 het nieuwe hoofdkantoor in Lichtenvoorde geopend van ruim 10.000m2 van waaruit de Europese activiteiten worden geleid.

Hoe ziet de samenwerking eruit?
Vertaalbureau Perfect werkt nu al twee jaar lang samen met State of Art en verzorgt vooral marketing gerelateerde vertalingen voor hun Europese activiteiten. Het betreffen veelal blogs, persberichten of onderdelen voor de website. Van belang is dat de vertalingen voor State of Art aansluiten op de merkwaarden en het Imago van het merk. Hier is een duidelijke briefing voor geweest en daarnaast heeft er een merkverdieping plaatsgevonden. De persberichten moeten meestal met spoed vertaald worden, zal Vertaalbureau Perfect snel moeten schakelen. Gezien onze efficiënte werkwijze en de duidelijke afspraken, kunnen wij ook in dergelijke spoedsituaties voor de perfecte vertaling zorgen.

Spoedopdrachten lijken voor vertaalbureau perfect geen probleem
Wij hebben zeer prettige ervaringen met Vertaalbureau Perfect. Het komt regelmatig voor dat wij spoedopdrachten hebben: er wordt dan altijd snel gehandeld om de teksten op tijd aan te leveren. Daarnaast is de communicatie altijd vlot en duidelijk. Ten slotte vragen en krijgen we natuurlijk scherpe tarieven en komt het regelmatig voor dat jullie extra service verlenen. Het meedenken met ons en het vertalen van een aanvullende zin zijn hier voorbeelden van. Een vaste samenwerking is prettig omdat er vanuit beide partijen duidelijkheid is. Dit maakt de communicatie en het handelen een stuk eenvoudiger!

Interview tussen Roel van der Lende van State of Art en Kevin Schreuder (Senior projectmanager)

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >