Afgelopen vrijdag, op 11-11-11, was het dan eindelijk zover. De bedrijfslunch bij Vertaalbureau Perfect. Omdat we persoonlijk contact met onze vertalers en medewerkers erg belangrijk vinden, organiseren we elk half jaar deze bedrijfslunch. Alle vertalers die voor ons werkzaam zijn waren uitgenodigd. Er stond een luxe lunch op het programma, alsmede een korte fotoshoot met het nieuwe kantoorpand op de achtergrond. Een aantal vertalers had de reis vanuit de randstad naar het verre Enschede hiervoor over. 

Na in de ochtend nog het nodige vertaal- en redigeerwerk gedaan te hebben, druppelden vanaf 11:30 uur de eerste vertalers al binnen. Het nieuwe kantoorpand staat op loopafstand van het centraal station Enschede, wat enkele vertalers had doen besluiten om zich te laten vervoeren door de Nederlandse Spoorwegen.

Het werd 12:00 uur en inmiddels had het kantoor zich al aardig gevuld met vertalers. Vertalers met hetzelfde taal- of vakgebied wisselden onder het genot van een kopje koffie hun ervaringen uit, maar ook de kantoormedewerkers hadden goede gesprekken met vertalers. In dat opzicht was het erg interessant en leerzaam om iedereen eens bij elkaar te hebben.

De luxe lunch, verzorgd door de Broodbode, was heerlijk. Er werd gesmuld van de halve baguettes, belegd met onder andere brie, filet americain, tonijnsalade en zalm met daarnaast vers geperste jus d'orange en verse melk. Ook aan een lekker stukje vers fruit ontbrak het niet en tijdens de lunch werd er vrolijk doorgekletst en gelachen.

Toen om 13:00 uur de fotograaf, Thijs de Lange, ook was aangekomen en nog snel genoot van een luxe broodje, werd iedereen naar buiten geloodst en opgesteld voor de foto. Het weer zat gelukkig mee; de zon scheen zachtjes. Sommige vertalers waren echter blij dat ze weer naar binnen konden, want de temperatuur kwam niet boven de 10 graden Celsius uit. Na het fotomoment was er nog tijd en gelegenheid om nog wat te drinken en niet-afgeronde gesprekken een mooie slotzin te geven of afspraken te maken.

Halverwege de vrijdagmiddag stroomde het kantoor weer langzaam leeg, maar niet voordat iedereen die aanwezig was nog eens bedankt werd voor de aanwezigheid en een leuk presentje overhandigd kreeg.

Nogmaals dank aan iedereen die meegeholpen heeft om deze dag zo geslaagd te laten verlopen!

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...