Afgelopen vrijdag, op 11-11-11, was het dan eindelijk zover. De bedrijfslunch bij Vertaalbureau Perfect. Omdat we persoonlijk contact met onze vertalers en medewerkers erg belangrijk vinden, organiseren we elk half jaar deze bedrijfslunch. Alle vertalers die voor ons werkzaam zijn waren uitgenodigd. Er stond een luxe lunch op het programma, alsmede een korte fotoshoot met het nieuwe kantoorpand op de achtergrond. Een aantal vertalers had de reis vanuit de randstad naar het verre Enschede hiervoor over.

Na in de ochtend nog het nodige vertaal- en redigeerwerk gedaan te hebben, druppelden vanaf 11:30 uur de eerste vertalers al binnen. Het nieuwe kantoorpand staat op loopafstand van het centraal station Enschede, wat enkele vertalers had doen besluiten om zich te laten vervoeren door de Nederlandse Spoorwegen.

Het werd 12:00 uur en inmiddels had het kantoor zich al aardig gevuld met vertalers. Vertalers met hetzelfde taal- of vakgebied wisselden onder het genot van een kopje koffie hun ervaringen uit, maar ook de kantoormedewerkers hadden goede gesprekken met vertalers. In dat opzicht was het erg interessant en leerzaam om iedereen eens bij elkaar te hebben.

De luxe lunch, verzorgd door de Broodbode, was heerlijk. Er werd gesmuld van de halve baguettes, belegd met onder andere brie, filet americain, tonijnsalade en zalm met daarnaast vers geperste jus d'orange en verse melk. Ook aan een lekker stukje vers fruit ontbrak het niet en tijdens de lunch werd er vrolijk doorgekletst en gelachen.

Toen om 13:00 uur de fotograaf, Thijs de Lange, ook was aangekomen en nog snel genoot van een luxe broodje, werd iedereen naar buiten geloodst en opgesteld voor de foto. Het weer zat gelukkig mee; de zon scheen zachtjes. Sommige vertalers waren echter blij dat ze weer naar binnen konden, want de temperatuur kwam niet boven de 10 graden Celsius uit. Na het fotomoment was er nog tijd en gelegenheid om nog wat te drinken en niet-afgeronde gesprekken een mooie slotzin te geven of afspraken te maken.

Halverwege de vrijdagmiddag stroomde het kantoor weer langzaam leeg, maar niet voordat iedereen die aanwezig was nog eens bedankt werd voor de aanwezigheid en een leuk presentje overhandigd kreeg.

Nogmaals dank aan iedereen die meegeholpen heeft om deze dag zo geslaagd te laten verlopen!

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >