Vanaf vandaag is onze "werken bij"-website na maanden hard werken in de lucht, en daar zijn we ontzettend trots op!

Hoe zag het er eerst uit?

Eerst hadden we op deze site alle vacatures los staan onder het kopje "vacatures". En de informatie over de mensen, de sfeer, de cultuur van Vertaalbureau Perfect en de vacatures was niet meteen op dezelfde plek te vinden maar alles stond op aparte plekken. 

Hoe ziet het er nu uit?

nieuwe werken bij vertaalbureau perfect website

Vanaf vandaag hebben we één site waar je alles kunt vinden over Vertaalbureau Perfect. We vertellen op de website waarom jij moet solliciteren bij Vertaalbureau Perfect. Daarnaast kun je als bezoeker (letterlijk) een beeld krijgen van het bedrijf, de sfeer én de uitjes. Als er geen vacature is die aansluit bij je wensen, kun je je een open sollicitatie sturen.

Met de nieuwe site (die geheel responsive is, dus mobiel en tablet vriendelijk) willen we een compleet beeld schetsen en laten zien hoe vet het is om bij een innovatief en sterk groeiend bedrijf als Vertaalbureau Perfect te werken en hoe uniek onze werkwijze (volgens het zelf ontwikkelde VBP-model) is. Is je interesse gewerkt? Kijk dan op https://jobs.vertaalbureau-perfect.nl of klik in het menu op "vacatures".

Wij danken iedereen die aan de site heeft meegewerkt voor het bouwen van deze mooie site.

Gerelateerde blogs

26 maart 2019

Header Blog VBP model

Css background-position
50% 30%
image
Inmiddels is het alweer vijf jaar geleden dat wij het collectief ondernemerschap voor het eerst in de praktijk hebben gebracht. We hebben er destijds zelfs een eigen model voor in het leven geroepen: het VBP-model. Wat dit betekent? Ten eerste dat...
25 oktober 2017
Wederom iets om trots op te zijn! Voor het vierde jaar op rij mogen we bij Vertaalbureau Perfect binnenkort een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Op donderdag 16 november worden de FD Gazellen Awards 2017 voor de regio Oost uitgereikt tijdens...