In Oekraïne zijn de voorbereidingen voor het EK al vol op gang.

Er worden allerlei veiligheidsmaatregelen getroffen en er wordt gezorgd dat alle voorzieningen tip top in orde zijn. Zo wordt er zelfs rekening gehouden met de mogelijkheid dat fans in het ziekenhuis belanden. Want mocht dit het geval zijn, dan is het natuurlijk prettig als je fatsoenlijk kunt communiceren met de artsen in het ziekenhuis.

Daarom hebben artsen in Oekraïne speciaal voor het EK Engelse les gevolgd, om zo eventueel toeristen die voor het EK naar Oekraïne zijn gekomen beter te kunnen helpen. Het EK heeft er overigens niet alleen voor gezorgd dat artsen hun Engels hebben bijgeschaafd, ook andere beroepsgroepen gerelateerd aan het EK hebben aan hun Engels moeten werken. Hieronder vallen onder andere 19.000 agenten. Er zijn zelfs zo’n 1.500 elektronische vertaalapparaten aangeschaft om hen te ondersteunen in de communicatie met toeristen.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken mocht je iets overkomen in Oekraïne tijdens het EK. Door een medische topman werd namelijk beloofd dat Oekraïne klaar is om adequate zorg toe te kunnen passen.  In ieder geval is er zoveel mogelijk aan gedaan om een taalbarrière te voorkomen.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...