In Oekraïne zijn de voorbereidingen voor het EK al vol op gang.

Er worden allerlei veiligheidsmaatregelen getroffen en er wordt gezorgd dat alle voorzieningen tip top in orde zijn. Zo wordt er zelfs rekening gehouden met de mogelijkheid dat fans in het ziekenhuis belanden. Want mocht dit het geval zijn, dan is het natuurlijk prettig als je fatsoenlijk kunt communiceren met de artsen in het ziekenhuis.

Daarom hebben artsen in Oekraïne speciaal voor het EK Engelse les gevolgd, om zo eventueel toeristen die voor het EK naar Oekraïne zijn gekomen beter te kunnen helpen. Het EK heeft er overigens niet alleen voor gezorgd dat artsen hun Engels hebben bijgeschaafd, ook andere beroepsgroepen gerelateerd aan het EK hebben aan hun Engels moeten werken. Hieronder vallen onder andere 19.000 agenten. Er zijn zelfs zo’n 1.500 elektronische vertaalapparaten aangeschaft om hen te ondersteunen in de communicatie met toeristen.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken mocht je iets overkomen in Oekraïne tijdens het EK. Door een medische topman werd namelijk beloofd dat Oekraïne klaar is om adequate zorg toe te kunnen passen. In ieder geval is er zoveel mogelijk aan gedaan om een taalbarrière te voorkomen.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.