Het internet is een medium dat tegenwoordig niet meer weg te denken valt uit onze maatschappij. Ook het bedrijfsleven heeft hier dusdanig op ingespeeld. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende webwinkels waar in principe alles te koop is... Voor vertaalbureaus was en is het internet ook een uitgelezen kans. Ook Vertaalbureau Perfect is in principe een 'online vertaalbureau'.

Digitale werkwijze van een online vertaalbureau

Het online vertaalbureau is een begrip wat aan 99% van de vertaalbureaus toe te kennen valt, zo ook ons. Praktisch elk bureau beschikt tegenwoordig over een website waarop offertes digitaal aangevraagd kunnen worden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan >

Ook is het tegenwoordig heel gebruikelijk om teksten digitaal aan te leveren. Een ander groot voordeel door de intrede van het online vertaalbureau is dat de afnemer niet meer meer geografisch beperkt wordt.

Aangezien vertaalbureaus online werken kan een bureau in Groningen een tekst in principe net zo snel vertalen en aanleveren als een bureau in Maastricht, ongeacht waar de afnemer woonachtig is.

Beter selecteren

Daarnaast is diegene die op zoek is naar een vertaalbureau beter in staat een geschikt vertaalbureau te vinden. Waar hij of zij eerder vast zat aan de ligging van het bureau kan men nu landelijk selecteren op belangrijke criteria als betrouwbaarheid, certificeringen, opleiding van vertalers, ervaring, referenties etc.

‘Het online vertaalbureau’ heeft net als de andere online bedrijven enkel voordelen opgeleverd voor de afnemer. De afnemer hoeft nu namelijk niet meer naar een regionaal vertaalbureau te zoeken en kan het eenvoudig vertaalbureaus vergelijken op basis van verschillende criteria.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...