De Vries Taaltrainingen is een taalbureau dat gespecialiseerd is in het maken van taalproducten en taaltrainingen voor het Nederlands en de Moderne Vreemde Talen. De Vries Taaltrainingen maakt materiaal op maat voor het voortgezet onderwijs en het (middelbaar) beroepsonderwijs en verzorgt trainingen op maat voor scholen, bedrijven en instellingen.

Voor de verschillende taaltrainingen en taalproducten die de Vries Taaltrainingen aanbiedt dienen ook oefeningen gemaakt te worden. Deze oefeningen worden in de verscheidene talen aangeboden. De Vries Taaltrainingen heeft Vertaalbureau Perfect in de afgelopen tijd een aantal keren benaderd om daarvoor enkele oefeningen te vertalen. Door het feit dat Vertaalbureau Perfect vertaaldiensten naar meerdere talen aanbiedt, is het voor de Vries Taaltrainingen erg handig gebleken bij één bureau de vertalingen onder te brengen.

Vanwege het gegeven dat het hier gaat om oefeningen waarbij studenten en cursisten een vreemde taal moeten leren, is het van belang dat deze oefeningen zeer goed vertaald zijn. Vertaalbureau Perfect zorgt door de slimme werkwijze die er gehanteerd wordt, dat de kwaliteit gegarandeerd is. Doordat Vertaalbureau Perfect expertise heeft in verschillende soorten teksten zijn ook de oefeningen van de Vries Taaltrainingen geen enkel probleem.

Wilt u meer weten over de opdrachten die Vertaalbureau Perfect uitvoert, of heeft gedaan? Kijk dan bij onze referenties.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...