BellyAttack® is een afslankmethode met behulp van W.F.I.R. ,oftewel Wireless Far InfraRed, technologie. Deze infrarood-dieptewarmte techniek wordt al decennia lang succesvol gebruikt voor therapeutische doeleinden. Maar ook voor afslanken blijkt het zeer effectief te zijn, vooral in combinatie met fitnesstraining.

Voorheen was trainen met behulp van infrarood-dieptewarmte techniek niet praktisch omdat de apparatuur altijd op het lichtnet aangesloten moest worden. BellyAttack® heeft echter een draadloos apparaat ontwikkeld welke gebruik maakt van deze techniek en volledige bewegingsvrijheid geeft. Dit biedt de mogelijkheid voor maximale vetverbranding tijdens een fitnesstraining, groepsles of tijdens het joggen.

Voor BellyAttack® voert Vertaalbureau Perfect regelmatig uiteenlopende opdrachten uit. Zo hebben wij de volledige website van BellyAttack® naar het Duits, Engels, Frans, Russisch, Servisch, Spaans en Tsjechisch vertaald.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...