Bij Teknosvista draait het om uw huis. Teknovista levert maatwerk houten en metalen gevelproducten zoals ramen, deuren, terras- en hekwerk en ieder ander maatwerk van hout en metaal. Teknovista heeft meer dan 20 jaar ervaring het bedienen van partculieren, bedrijven en klanten in de publieke sector.

Zij streven altijd naar het gebruik van de modernste productietechnieken waardoor de prijs-kwaliteit verhouding zeer gunstig is en de levertijd vele malen korter dan gebruikelijk. Teknovista staat voor maatwerk voor iedere huiseigenaar die hecht aan een ambachtelijke benadering gecombineerd met de modernste technieken, de kwaliteit en het milieu.

De opdracht

Voor het vertalen van hun algemene voorwaarden, schakelde Teknovista ons vertaalbureau in. Het verzorgen van juridische vertalingen van het Nederlands naar het Engels is een van de vakgebieden waarvoor u Vertaalbureau Perfect kunt inschakelen. Onze juridische vertalers zullen voor u één op één vertalen met respect voor de taal en denken met u mee. Zelfs wanneer het, zoals ook in dit geval, een spoedvertaling betreft die binnen een dag geleverd moet worden, leveren wij vertalingen van hoge kwaliteit. Wij werken dan namelijk met meerdere vertalers aan de tekst.

Onze vertalers zullen voor u uw juridische teksten vertalen naar het Engels met hun kennis over het rechtsgeldige juridische jargon in het achterhoofd. Dit jargon verschilt namelijk van land tot land. Een gewone vertaling van uw Nederlandse juridische documenten is vaak niet voldoende doordat de dwingende bepalingen van het Engelse recht niet in acht worden genomen.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...