Bij Teknosvista draait het om uw huis. Teknovista levert maatwerk houten en metalen gevelproducten zoals ramen, deuren, terras- en hekwerk en ieder ander maatwerk van hout en metaal. Teknovista heeft meer dan 20 jaar ervaring het bedienen van partculieren, bedrijven en klanten in de publieke sector.

Zij streven altijd naar het gebruik van de modernste productietechnieken waardoor de prijs-kwaliteit verhouding zeer gunstig is en de levertijd vele malen korter dan gebruikelijk. Teknovista staat voor maatwerk voor iedere huiseigenaar die hecht aan een ambachtelijke benadering gecombineerd met de modernste technieken, de kwaliteit en het milieu.

De opdracht

Voor het vertalen van hun algemene voorwaarden, schakelde Teknovista ons vertaalbureau in. Het verzorgen van juridische vertalingen van het Nederlands naar het Engels is een van de vakgebieden waarvoor u Vertaalbureau Perfect kunt inschakelen. Onze juridische vertalers zullen voor u één op één vertalen met respect voor de taal en denken met u mee. Zelfs wanneer het, zoals ook in dit geval, een spoedvertaling betreft die binnen een dag geleverd moet worden, leveren wij vertalingen van hoge kwaliteit. Wij werken dan namelijk met meerdere vertalers aan de tekst.

Onze vertalers zullen voor u uw juridische teksten vertalen naar het Engels met hun kennis over het rechtsgeldige juridische jargon in het achterhoofd. Dit jargon verschilt namelijk van land tot land. Een gewone vertaling van uw Nederlandse juridische documenten is vaak niet voldoende doordat de dwingende bepalingen van het Engelse recht niet in acht worden genomen.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 615 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2021 - Vertaalbureau Perfect B.V.