Prestashop is net zoals WooCommerce en Magento één van de meest gebruikte webshops. PrestaShop heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in multilingual-opties. Hierbij zetten ze de community in die helpt met het vertalen van zoveel mogelijk bestanden. Zo weet jij zeker dat alle belangrijke elementen in de front-end en back-end in de gewenste taal beschikbaar zijn.

prestashop laten vertalen

Je eigen PrestaShop-webshop vertalen!

Om je Prestashop webwinkel te vertalen kun je eenvoudig in de back-end de juiste taal aanklikken. Wil je weten welke talen allemaal aanwezig zijn en hoeveel bestanden vertaald zijn in jouw taal? Bekijk dan de officiële pagina: https://www.prestashop.com/nl/vertalingen.

Tijdens het vertalen van je PrestaShop-webwinkel moet je rekening houden met een aantal zaken:

  1. Binnen de huidige vertalingen worden alleen de elementen van de webwinkel vertaald (buttons, standaard tekstjes, foutmeldingen etc).
  2. Bij aangekochte thema’s kan het zo zijn dat specifieke attributen niet vertaald zijn, aangezien deze wellicht statisch in de template verwerkt zijn.
  3. De standaard productteksten en teksten op de pagina’s moet je nog wel gewoon laten vertalen. Wij helpen je hier graag bij!

Kies je voor modules of juist voor ons bureau om jouw Prestashop te vertalen?

Binnen jouw webshop heb je te maken met informatieve pagina’s, categoriepagina’s en productpagina’s. De teksten van deze pagina’s dienen allemaal vertaald te worden. We leggen je graag uit welke mogelijkheden je hebt en wat de beste keuze is voor jouw bedrijf.

Binnen Prestashop kun je eenvoudig add-ons installeren. Deze add-ons noemt men ook wel modules. Vertaalmodules geven jou de mogelijkheid om je teksten eenvoudig te vertalen. De kosten van deze vertaalmodules variëren tussen de € 29 en € 129 euro. Vertaalmodules klinken wellicht de ideale oplossing, maar het heeft een aantal grote nadelen.

Je wilt je graag met jouw bedrijf professioneel profileren. Een vertaalmodule heeft moeite met het begrijpen van jouw teksten:

  • Incorrecte zinsopbouw
  • Verschil in betekenis, gezegden en nuance
  • Cultuurverschillen
  • Kracht van het overbrengen van de boodschap
  • SEO

Wat je vaak ziet is dat er zeer onprofessionele teksten ontstaan op het moment dat je jouw teksten in zijn volledigheid geautomatiseerd gaat vertalen. Bekijk ook eens alle nadelen van een geautomatiseerde vertaling.

Wil je jouw Prestashop vertalen? Kies voor Vertaalbureau Perfect!

Wil je absolute zekerheid dat jouw teksten correct vertaald worden en waarbij er gelet wordt op het juist overbrengen van de boodschap en de zoekmachine vindbaarheid, dan ben je bij Vertaalbureau Perfect aan het juiste adres! Wij helpen je graag met het vertalen van jouw Prestashop.

Onze ervaren native speakers weten exact hoe ze je doelgroep in het buitenland moet benaderen. Wacht dus niet langer en kies voor de specialisten van Vertaalbureau Perfect om je Prestashop te vertalen!

Direct offerte aanvragen!

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >