Voor het bedrijf Robert Muntel Financial Consultancy hebben we kort geleden enkele documenten mogen vertalen. Lees hieronder meer over de organisatie en de opdracht die vertalingen die we voor hen hebben verzorgd.

De organisatie

Robert Muntel Financial Consultancy voert Interim Finance opdrachten uit voor middelgrote en grote organisaties in Nederland. Daarnaast houden zij zich bezig met het invullen van permanente finance vacatures. Persoonlijke betrokkenheid, effectiviteit en deskundigheid zijn hierbij hun kernwaarden. Naast ruime ervaring in de accountancy zijn door Robert Muntel, gedurende de afgelopen jaren, verschillende financieel managementopdrachten bij (middel-) grote (internationale) organisaties uitgevoerd. Vanuit deze invalshoek heeft Robert Muntel in de richting van opdrachtgevers een adviserende / meedenkende rol ten aanzien van financiële (strategische) veranderings- / verbeteringstrajecten binnen organisaties.

De opdracht

Deze vertaalopdracht bestond uit het vertalen van het curriculum vitae en een toelichting op de sollicitatie van twee kandidaten voor een financiële functie. In dit soort teksten komen vaak vakspecialistische termen voorbij. Daarom heeft Vertaalbureau Perfect vertalers tot hun beschikking die een bedrijfseconomische of accountancy-achtergrond hebben en daardoor gespecialiseerd zijn in het vertalen van financiële teksten.

Bent u benieuwd naar wat Vertaalbureau Perfect voor u kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 656 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.