Voor het bedrijf Robert Muntel Financial Consultancy hebben we kort geleden enkele documenten mogen vertalen. Lees hieronder meer over de organisatie en de opdracht die vertalingen die we voor hen hebben verzorgd.

De organisatie

Robert Muntel Financial Consultancy voert Interim Finance opdrachten uit voor middelgrote en grote organisaties in Nederland. Daarnaast houden zij zich bezig met het invullen van permanente finance vacatures. Persoonlijke betrokkenheid, effectiviteit en deskundigheid zijn hierbij hun kernwaarden. Naast ruime ervaring in de accountancy zijn door Robert Muntel, gedurende de afgelopen jaren, verschillende financieel managementopdrachten bij (middel-) grote (internationale) organisaties uitgevoerd. Vanuit deze invalshoek heeft Robert Muntel in de richting van opdrachtgevers een adviserende / meedenkende rol ten aanzien van financiële (strategische) veranderings- / verbeteringstrajecten binnen organisaties.

De opdracht

Deze vertaalopdracht bestond uit het vertalen van het curriculum vitae en een toelichting op de sollicitatie van twee kandidaten voor een financiële functie. In dit soort teksten komen vaak vakspecialistische termen voorbij. Daarom heeft Vertaalbureau Perfect vertalers tot hun beschikking die een bedrijfseconomische of accountancy-achtergrond hebben en daardoor gespecialiseerd zijn in het vertalen van financiële teksten.

Bent u benieuwd naar wat Vertaalbureau Perfect voor u kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...