De parlementscommissie wil dat wanneer topbankiers zich misdragen, zij in het uiterste geval achter de tralies eindigen. Dat is in ieder geval een van de aanbevelingen die de commissie deed na het onderzoek naar het bankwezen.

De commissie heeft een onderzoek ingesteld en het resultaat daarvan is een 571 pagina’s tellend rapport. In dit rapport werd hard uitgehaald naar de werkwijze die de Engelse banken hanteren. Er werd te veel geopereerd in een omgeving waar te weinig persoonlijke verantwoordelijkheid werd genomen. De topmensen van de banken wisten volgens de parlementaire commissie dat ze niet gestraft zouden worden voor wat niet werd gezien. De commissie willen een hardere aanpak voor de hooggeplaatste bankiers die zich niet aan de regels houden. Er wordt aangedrongen dat deze bankiers strafbaar worden gesteld wanneer ze hun verantwoordelijkheden negeren.

Het onderzoek en de eis voor een hardere aanpak voor topbankiers komt niet onverwacht. Engeland heeft de afgelopen jaren te maken gehad met verschillende schandalen rondom de grotere banken. De bankensector moest voor een groot deel gered worden met staatssteun gedurende de financiële crisis. Vorig jaar bleek ook nog dat er gefraudeerd was met de interbancaire rente. Dit is de rente over leningen tussen banken op internationaal niveau.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.