Enige tijd geleden is Vertaalbureau Perfect een samenwerkingsverband aangegaan met marketing & communicatiebureau LimeSquare.
Wanneer u uw website of andere communicatiemiddelen bij Vertaalbureau Perfect laat vertalen, kunt u vanaf nu ook gebruik maken van de diensten van LimeSquare. LimeSquare kan u, na het vertalen, verder helpen met het implementeren van de teksten op uw website en ander drukwerk. Eventueel kan LimeSquare ook zorgen voor de ontwikkeling van uw marketingconcepten, reclame-uitingen en campagnes voor uw bedrijf.

Zowel LimeSquare als Vertaalbureau Perfect zijn beide gevestigd in het centrum van Enschede, waardoor er snel overlegd kan worden wanneer een project moet worden besproken. Vooral op reistijd wordt hierdoor aanzienlijk bespaard. De samenwerking tussen Vertaalbureau Perfect en Limesquare beperkt vooral de kosten van de implementatie, omdat er een totaaloplossing wordt aangeboden. Met vaste contactpersonen bij zowel Limesquare als Vertaalbureau Perfect is miscommunicatie uitgesloten en zijn beide partijen volledig op de hoogte van de wensen van de klant.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...