Enige tijd geleden is Vertaalbureau Perfect een samenwerkingsverband aangegaan met marketing & communicatiebureau LimeSquare.
Wanneer u uw website of andere communicatiemiddelen bij Vertaalbureau Perfect laat vertalen, kunt u vanaf nu ook gebruik maken van de diensten van LimeSquare. LimeSquare kan u, na het vertalen, verder helpen met het implementeren van de teksten op uw website en ander drukwerk. Eventueel kan LimeSquare ook zorgen voor de ontwikkeling van uw marketingconcepten, reclame-uitingen en campagnes voor uw bedrijf.

Zowel LimeSquare als Vertaalbureau Perfect zijn beide gevestigd in het centrum van Enschede, waardoor er snel overlegd kan worden wanneer een project moet worden besproken. Vooral op reistijd wordt hierdoor aanzienlijk bespaard. De samenwerking tussen Vertaalbureau Perfect en Limesquare beperkt vooral de kosten van de implementatie, omdat er een totaaloplossing wordt aangeboden. Met vaste contactpersonen bij zowel Limesquare als Vertaalbureau Perfect is miscommunicatie uitgesloten en zijn beide partijen volledig op de hoogte van de wensen van de klant.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 615 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2021 - Vertaalbureau Perfect B.V.