Niet alleen is zakendoen in Spanje nog steeds aantrekkelijk, de Spaanse taal zelf is ook nog steeds een grootmacht. Het Spaans staat namelijk op de derde plek op de ranglijst van wereldtalen.

Het is daarom eigenlijk vreemd dat er in Nederland relatief weinig animo is voor het leren van deze taal. Waarschijnlijk komt dit omdat Spanje toch wat verder weg ligt, en bijvoorbeeld Duitsland een belangrijke zakenpartner is. Echter zal dit blogbericht een goed inzicht geven van de mogelijkheden voor uw webshop met betrekking tot het vertalen daarvan.

Van alle markten thuis

Wij Nederlanders denken vaak dat wij van veel talen wel een aardig woordje kunnen spreken. Met name bijvoorbeeld het Engels en Duits denken wij aardig goed te beheersen. Echter liggen hier wel gevaren, omdat wij dan ook denken dat wij zelf wel documenten kunnen vertalen. In het bedrijfsleven is het echter van belang dat dit zeer consequent maar vooral ook correct gebeurt. Daarom kunt u beter vertrouwen op een gespecialiseerd vertaalbureau.

Lang niet alle markten

Er zijn echter genoeg talen waar wij Nederlanders geen kaas van hebben gegeten. Wij spreken bijvoorbeeld geen Chinees en Spaans, de nummer 1 en de nummer 3 van de wereldranglijst. Dit is dan toch enigszins vreemd te noemen. Over de hele wereld zijn er vele landen waar Spaans wordt gesproken. Bijna geheel Zuid Amerika spreekt bijvoorbeeld Spaans.

Spaans vertalen

Dan is het toch eigenlijk een gemiste kans dat wij Nederlanders zo weinig profiteren van de Spaanse taal. Want ook op zakelijk gebied valt er veel winst te behalen. Het is dus jammer dat Spaans bijvoorbeeld op de middelbare scholen niet meer gepromoot wordt.

Het kan voor uw webshop dus ook interessant zijn om uw webshop te vertalen naar het Spaans. Want veel mensen onderschatten de omvang van het Spaans, maar bij Spaans Perfect doen wij dat zeker niet.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...