Fetim Professional is een internationaal handelshuis gespecialiseerd in sourcing, inkoop, marketing, logistiek en verkoop van producten voor professionele afnemers en doe-het-zelf ketens in Europa. Fetim beschikt over een brede expertise op het gebied van materialen zoals hout, metaal, glas en plastic welke de basis vormen van hun uitgebreide productrange. 

Fetim Professional heeft een leidende rol in het topsegment van de Europese parketmarkt. In Nederland is Fetim Professional specialist in hoogwaardig plaatmateriaal voor buitentoepassingen en in onderhoudsarme gevelbekleding.

Samenwerking

Sinds dit jaar heeft Fetim Professional gekozen voor een samenwerking met Vertaalbureau Perfect. Wij hebben intussen al meer dan dertig vertalingen voor Fetim Professional mogen uitvoeren. Dit betroffen vooral commerciële teksten, maar we hebben ook enkele technische documenten vertaald.

Omdat Fetim Professional een groot internationaal bedrijf is, moeten sommige documenten naar meerdere talen vertaald worden. We hebben dan ook vertalingen geleverd in het Engels, Duits en Frans.

De vertalers van Vertaalbureau Perfect zijn allen zogenaamde native speakers. Daarnaast zijn ze hoogopgeleid en gespecificeerd in een bepaald vakgebied, waardoor een vertaling altijd verzekerd is van een hoge kwaliteit. Mede daardoor is Vertaalbureau Perfect één van de weinige vertaalbureaus in Nederland dat ISO-17100 gecertificeerd is. Dit keurmerk mag als de beste kwaliteitsgarantie voor vertaalbureaus worden beschouwd.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...