Hair Labs is een online shop die alles op het gebied van haarverzorging aanbiedt. Het gaat dan met name om producten voor haarverdikking, preventie van haaruitval en haarlasers. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam en alle producten worden normaal gesproken binnen 1 werkdag bezorgd.
Sinds kort verzorgt Vertaalbureau Perfect allerlei soorten vertalingen voor Hair Labs. De website www.hairlabs.nl is bijvoorbeeld compleet naar het Duits vertaald. Verder worden verschillende andere teksten als gebruiksaanwijzingen, folders en mailings vertaald.

Doordat onze vertalers over de bijpassende vakkennis beschikken, wordt elke tekst met de juiste emotie in de goede context vertaald.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...