Safety Works richt zich, als expert en vraagbaak voor Europese machine- en explosieveiligheid, met name op de veiligheid van arbeidsmiddelen. U moet hierbij o.a. denken aan apparatuur op de werkplek, machines, productielijnen en complete installaties waarvoor zij u kwalitatief hoogstaande maatwerkoplossingen bieden

Zij zijn een full service adviesbureau dat het gehele traject van inventarisatie tot en met risicobeheer en -beheersing voor u regelt.

U kunt zich voorstellen dat zij als Europees opererend bedrijf vaak te maken hebben met vertalingen. Zo hebben wij recentelijk voor SafetyWorks een technische handleiding naar het Frans mogen vertalen voor een korf handling installatie.

Frankrijk staat in Europa bekend als het land van hoogwaardige technologie op het gebied van elektrotechniek, procestechniek, informatietechniek en natuurlijk autotechniek. Bij het vertalen van technische handleidingen van en naar het Frans is het belangrijk dat de vertaler naast de Franse taal ook beschikt over de nodige vaktechnische jargon. Zeker wanneer het een handleiding betreft over het gebruik van machines, is het belangrijk dat men tot in de details de juiste punten op de juiste toon weet te begrijpen. De meesten onder ons hebben wel eens verhalen gehoord over mensen en hun machines met een minder prettige afloop.

Vandaar dat alle vertalers bij Frans Perfect beschikken over een gedegen opleiding met voldoende kennis van het vakgebied. Daarnaast voelen wij ons niet te min om bij sommige technische teksten te werken met externe adviseurs. Hieronder bevinden zich ingenieurs, chemici en natuurwetenschappers in binnen- en buitenland. Dit samenwerkingsverband zorgt ervoor dat wij u te alle tijden kwalitatief hoogwaardige technische vertalingen kunnen garanderen.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >