WECARE4 is een producent van alternatieve cartridges. Zij produceren cartridges onder diverse private labels, waaronder ook een eigen merk “WeCare”. WECARE4 biedt cartridges voordeliger aan dan concurrenten en spaart het milieu door hergebruik van de lege cartridges.

WECARE4 speelt een toonaangevende rol met afnemers verspreidt over heel Europa op de Europese remanufacturing markt. U kunt zich voorstellen dat zij veel vertalingen nodig hebben naar verschillende talen. Zo vertalen wij regelmatig stukken tekst naar onder andere het Frans welke variëren van reclameteksten en productinformatie tot stukken tekst voor het contact tussen het bedrijf en haar afnemers.

Omdat deze teksten informatief veel verschillen is het belangrijk altijd de juiste vertaler met de juiste specialiteiten aan de vertaling te laten werken. Wanneer het een technische vertaling betreft is het de bedoeling dat hier dan ook een technische vertaler aan werkt met de juiste hoeveelheid kennis en ervaring. Ditzelfde geldt voor een marketingtekst. Vervolgens is het belangrijk dat de vertalers met de juiste intonatie vertalen.

Frans Perfect houdt te allen tijde rekening met deze genoemde aspecten. Wij hebben diverse Franse vertalersmet elke hun eigen specialiteiten. Voordat een vertaler benaderd wordt voor een tekst wordt er eerst een brontekstanalyse gedaan om de best geschikte vertaler voor de vertaling te benaderen. Bovendien is Frans Perfect bereid om externe adviseurs te benaderen wanneer nodig. Met deze werkwijze zorgt Frans Perfect voor vertalingen met hoge kwaliteit en geven wij onze klanten tevredenheidsgarantie, omdat wij weten hoe belangrijk kwalitatief hoge vertalingen zijn.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 656 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.