WECARE4 is een producent van alternatieve cartridges. Zij produceren cartridges onder diverse private labels, waaronder ook een eigen merk “WeCare”. WECARE4 biedt cartridges voordeliger aan dan concurrenten en spaart het milieu door hergebruik van de lege cartridges.

WECARE4 speelt een toonaangevende rol met afnemers verspreidt over heel Europa op de Europese remanufacturing markt. U kunt zich voorstellen dat zij veel vertalingen nodig hebben naar verschillende talen. Zo vertalen wij regelmatig stukken tekst naar onder andere het Frans welke variëren van reclameteksten en productinformatie tot stukken tekst voor het contact tussen het bedrijf en haar afnemers.

Omdat deze teksten informatief veel verschillen is het belangrijk altijd de juiste vertaler met de juiste specialiteiten aan de vertaling te laten werken. Wanneer het een technische vertaling betreft is het de bedoeling dat hier dan ook een technische vertaler aan werkt met de juiste hoeveelheid kennis en ervaring. Ditzelfde geldt voor een marketingtekst. Vervolgens is het belangrijk dat de vertalers met de juiste intonatie vertalen.

Frans Perfect houdt te allen tijde rekening met deze genoemde aspecten. Wij hebben diverse Franse vertalersmet elke hun eigen specialiteiten. Voordat een vertaler benaderd wordt voor een tekst wordt er eerst een brontekstanalyse gedaan om de best geschikte vertaler voor de vertaling te benaderen. Bovendien is Frans Perfect bereid om externe adviseurs te benaderen wanneer nodig. Met deze werkwijze zorgt Frans Perfect voor vertalingen met hoge kwaliteit en geven wij onze klanten tevredenheidsgarantie, omdat wij weten hoe belangrijk kwalitatief hoge vertalingen zijn.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...