WECARE4 is een producent van alternatieve cartridges. Zij produceren cartridges onder diverse private labels, waaronder ook een eigen merk “WeCare”. WECARE4 biedt cartridges voordeliger aan dan concurrenten en spaart het milieu door hergebruik van de lege cartridges.

WECARE4 speelt een toonaangevende rol met afnemers verspreidt over heel Europa op de Europese remanufacturing markt. U kunt zich voorstellen dat zij veel vertalingen nodig hebben naar verschillende talen. Zo vertalen wij regelmatig stukken tekst naar onder andere het Frans welke variëren van reclameteksten en productinformatie tot stukken tekst voor het contact tussen het bedrijf en haar afnemers.

Omdat deze teksten informatief veel verschillen is het belangrijk altijd de juiste vertaler met de juiste specialiteiten aan de vertaling te laten werken. Wanneer het een technische vertaling betreft is het de bedoeling dat hier dan ook een technische vertaler aan werkt met de juiste hoeveelheid kennis en ervaring. Ditzelfde geldt voor een marketingtekst. Vervolgens is het belangrijk dat de vertalers met de juiste intonatie vertalen.

Frans Perfect houdt te allen tijde rekening met deze genoemde aspecten. Wij hebben diverse Franse vertalersmet elke hun eigen specialiteiten. Voordat een vertaler benaderd wordt voor een tekst wordt er eerst een brontekstanalyse gedaan om de best geschikte vertaler voor de vertaling te benaderen. Bovendien is Frans Perfect bereid om externe adviseurs te benaderen wanneer nodig. Met deze werkwijze zorgt Frans Perfect voor vertalingen met hoge kwaliteit en geven wij onze klanten tevredenheidsgarantie, omdat wij weten hoe belangrijk kwalitatief hoge vertalingen zijn.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >