Bandolera is een toonaangevende mode-onderneming die op de internationale markt in meer dan 25 landen actief is. Bandolera heeft meer dan 2.500 verkooppunten - zowel multi-brand-en mono-brand stores. Bandolera kleding is stijlvol en vrouwelijk, geraffineerd en origineel, chic en geschikt voor elke gelegenheid.

Als vaste klant van Vertaalbureau Perfect, vertalen wij regelmatig teksten voor hun marketingdoeleinden en hun online webshop. Het belang bij zulke vertalingen is dat de tekst niet letterlijk vertaald wordt, maar wordt aangepast aan jouw Duitse doelgroep. Gevestigd vlakbij de Duitse grens hebben wij toegang tot Duitse vertalers die zowel de Nederlandse als Duitse cultuur van nature kennen en zijn al onze vertalers gespecialiseerd in een vakgebied.

Hierdoor hebben wij Bandolera uitstekende vertalingen kunnen leveren en door deze goede samenwerking verwachten wij dit ook in de toekomst te blijven doen.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...