De ISO-9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een bedrijf of organisatie. Dit behelst onder andere de beheersing van de bedrijfsprocessen en een helder kwaliteitsbeleid dat bekend is bij de medewerkers. Aan de hand van de ICO certificering kan door klanten worden nagegaan of het door hun te benaderen bedrijf of organisatie in staat is de kwaliteit te leveren die zij wensen.

Wat betekent ISO voor een vertaalbureau?

Voor een vertaalbureau kan de ISO certificering heel letterlijk genomen worden. Naast het verzorgen van de wensen van de individuele klant vallen hier ook de wettelijke eisen onder die van toepassing zijn op de vertalingen die wij leveren.

ISO en Vertaalbureau Perfect

Als één van de twee vertaalbureaus in Nederland dat zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd is, is het streven naar kwaliteitsverbetering een voortdurend proces binnen Vertaalbureau Perfect. Wij combineren heldere interne communicatie met vooruitstrevende technologie en de juiste mensen. Op deze manier zijn we in staat vertalingen te leveren van uitmuntende kwaliteit, goede service en een scherpe prijs.

Bekijk ons ISO certificaat

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.