De ISO-9001 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een bedrijf of organisatie. Dit behelst onder andere de beheersing van de bedrijfsprocessen en een helder kwaliteitsbeleid dat bekend is bij de medewerkers. Aan de hand van de ICO certificering kan door klanten worden nagegaan of het door hun te benaderen bedrijf of organisatie in staat is de kwaliteit te leveren die zij wensen.

Wat betekent ISO voor een vertaalbureau?

Voor een vertaalbureau kan de ISO certificering heel letterlijk genomen worden. Naast het verzorgen van de wensen van de individuele klant vallen hier ook de wettelijke eisen onder die van toepassing zijn op de vertalingen die wij leveren.

ISO en Vertaalbureau Perfect

Als één van de twee vertaalbureaus in Nederland dat zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd is, is het streven naar kwaliteitsverbetering een voortdurend proces binnen Vertaalbureau Perfect. Wij combineren heldere interne communicatie met vooruitstrevende technologie en de juiste mensen. Op deze manier zijn we in staat vertalingen te leveren van uitmuntende kwaliteit, goede service en een scherpe prijs.

Bekijk ons ISO certificaat

Gerelateerde blogs

26 maart 2019

Header Blog VBP model

Css background-position
50% 30%
image
Inmiddels is het alweer vijf jaar geleden dat wij het collectief ondernemerschap voor het eerst in de praktijk hebben gebracht. We hebben er destijds zelfs een eigen model voor in het leven geroepen: het VBP-model. Wat dit betekent? Ten eerste dat...
25 oktober 2017
Wederom iets om trots op te zijn! Voor het vierde jaar op rij mogen we bij Vertaalbureau Perfect binnenkort een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Op donderdag 16 november worden de FD Gazellen Awards 2017 voor de regio Oost uitgereikt tijdens...