Waarschijnlijk  bent u ondernemer. Na een succesvolle introductie van uw product bent u in Nederland de grenzen van uw groei tegengekomen. Gelukkig is Nederland lid van de Europese Unie, waarbij vrij handelsverkeer mogelijk is met de gehele Europese Unie. Alleen, is uw organisatie wel klaar om te gaan exporteren? Wat zijn de mogelijkheden? Wat is de beste markt om naar te exporteren? Waar moet ik als ondernemer op letten om te gaan exporteren naar deze landen?

Vertaalbureau Perfect heeft veel klanten die met deze vragen zitten. Om hen nog beter van dienst te zijn wij ook gaan zoeken naar manieren waarop wij als vertaalbureau het beste onze klanten te kunnen ondersteunen. In onze zoektocht vonden wij de volgende scan, die wij graag willen delen. Het is een scan die uiteindelijk een indicatie geeft over het niveau waarop de gescande onderneming internationaal zaken kan doen, een overzicht van exportgerelateerde onderwerpen die daarbij aandacht vereisen, met als aanvulling nog enige tips voor de onderneming. Daarnaast geeft de scan een aantal aandachtsgebieden aan.

Met de duidelijkheid van deze scan in het achterhoofd is het natuurlijk noodzakelijk uw documentatie zoals folders, brochures en de website te vertalen naar de taal van het land van de exportkeuze. Om daarin gelijk een goede indruk te maken moeten de vertalingen natuurlijk van het hoogste niveau zijn, rekening houdend met de culturele context van het land waarheen u wilt exporteren. Vertaalbureau Perfect kan daar rekening mee houden. Meer weten, vraag direct een offerte aan!

Daarnaast verwijzen wij u graag naar specifiekere informatie die wij u kunnen bieden over een aantal verschillende exportgebieden in Europa. Kijk verder bij Frans Perfect, Duits Perfect en Spaans Perfect.

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...