Waarschijnlijk bent u ondernemer. Na een succesvolle introductie van uw product bent u in Nederland de grenzen van uw groei tegengekomen. Gelukkig is Nederland lid van de Europese Unie, waarbij vrij handelsverkeer mogelijk is met de gehele Europese Unie. Alleen, is uw organisatie wel klaar om te gaan exporteren? Wat zijn de mogelijkheden? Wat is de beste markt om naar te exporteren? Waar moet ik als ondernemer op letten om te gaan exporteren naar deze landen?

Vertaalbureau Perfect heeft veel klanten die met deze vragen zitten. Om hen nog beter van dienst te zijn wij ook gaan zoeken naar manieren waarop wij als vertaalbureau het beste onze klanten te kunnen ondersteunen. In onze zoektocht vonden wij de volgende scan, die wij graag willen delen. Het is een scan die uiteindelijk een indicatie geeft over het niveau waarop de gescande onderneming internationaal zaken kan doen, een overzicht van exportgerelateerde onderwerpen die daarbij aandacht vereisen, met als aanvulling nog enige tips voor de onderneming. Daarnaast geeft de scan een aantal aandachtsgebieden aan.

Met de duidelijkheid van deze scan in het achterhoofd is het natuurlijk noodzakelijk uw documentatie zoals folders, brochures en de website te vertalen naar de taal van het land van de exportkeuze. Om daarin gelijk een goede indruk te maken moeten de vertalingen natuurlijk van het hoogste niveau zijn, rekening houdend met de culturele context van het land waarheen u wilt exporteren. Vertaalbureau Perfect kan daar rekening mee houden. Meer weten, vraag direct een offerte aan!

Daarnaast verwijzen wij u graag naar specifiekere informatie die wij u kunnen bieden over een aantal verschillende exportgebieden in Europa. Kijk verder bij Frans Perfect, Duits Perfect en Spaans Perfect.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >