In Veenendaal staat het hoofdkantoor van het Europees softwarebedrijf De Vries WFM, marktleider voor Workforce Management-oplossingen in de retail.

Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van personeelsbeleid in de retail, ligt de oorsprong van het bedrijf in de jaren ’80 bij een arbeidskundig adviesbureau, dat uitgegroeid is tot een expert in haar eigen vakgebied. De Vries WFM is sinds 2010 onderdeel van de Info Support International Group, een organisatie met meer dan 350 professionals gespecialiseerd in de ontwikkeling van software.

Voor De Vries WFM heeft Vertaalbureau Perfect de website en diverse teksten vertaald van het Nederlands naar het Duits en Engels.

Ga voor meer informatie naar de website van De Vries WFM

Gerelateerde blogs

9 juli 2019
WordPress bezit meer dan 50% van het CMS-marktaandeel. Wist jij dat meer dan 30% van de 10 miljoen populairste websites gebruik maakt van het CMS-systeem van WordPress. Het is nog steeds het populairste CMS-systeem voor de ervaren- en onervaren...
28 mei 2019
Kwaliteit is één van de belangrijkste factoren tijdens het vertalen van jouw documenten. Goedkoop is duurkoop en kan je op de langere termijn meer kosten dan je vooraf voor ogen had. Eén van onze sterke punten is dat wij altijd voor de hoogst...